![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
ma refeream la harul mantuitor la care avem acces prin unirea in chip euharistic cu Hristos. daca Adam si Eva aveau dupa caderea in pacat putinta mantuirii, de ce S-a mai intrupat Fiul lui Dumnezeu? |
|
|
|||
|
|||
|
Insinuezi cumva ca Adam si Eva au murit nemantuiti? Intruparea Mantuitorului in istoria omenirii poate fi privita in doua sensuri, aceia care au trait pana la intrupare priveau inspre jertfa mantuitoare, ceilalti de dupa se raporteaza invers, semnificatia e aceeasi, harul este acelasi. Semnificatiile intruparii sunt multe, poate incercam sa le gasim si sa le discutam odata.
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
||||
|
||||
|
Gabriela, lasa-i in pace, nu ai cu cine discuta! Nu vezi ca la ei este denaturat absolut totul, chiar si lucrurile cele mai elementare?!!
|
|||
|
|||
|
Exemple?!?!
|
|
|
||||
|
||||
|
Nu am vorbit cu dumneata! Mi-ai furnizat destule exemple, culminand cu acesta din urma, cum ca Adam si Eva au ajuns dupa moarte in Rai...
|
|||
|
|||
|
Citat:
Nu te supara, nu ca ai fi tu Goe, nici pe departe!!! |
|
|
|||
|
|||
|
N-ai inteles, eu consider ca au murit pregatiti pentru Rai, nu ca au ajuns acolo, e o mare diferenta.
|
|
|
|||
|
|||
|
Ai dreptate, denatureaza totul si interpreteaza dupa mintea lor si bunul lor plac lasandu-se calauziti de " sfantul pastor" al carui cuvant cantareste mai mult decat cuvintele Mantuitorului cum ca multi prooroci mincinosi se vor ivi...
|
|
|
|||
|
|||
|
Bentita mea e mai colorata ca a ta!!!
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| "Fiul Omului" - "Cel Vechi de zile" Daniel 7,13 | georgeval | Din Vechiul Testament | 25 | 25.10.2016 07:31:20 |
| Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman | Ciprian Mustiata | Teologie si Stiinta | 8 | 19.12.2012 17:12:08 |
| Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! | valentinalogo | Preotul | 28 | 06.06.2010 08:26:42 |
|
|