![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Oare ai zidi pe cineva daca te-ar vedea in acel moment, sau ai speria? Eu stiu ca oamenii care se roaga mult, si sunt induhovniciti, emana liniste in jur, lumina...si nicidecum ceva infricosator, e de la sine inteles! Cum iti imaginezi tu atmosfera din rai, constituita din chipuri schimonosite, contorsionare, urlete, racnete, infricosare, agitatie...sau altfel? Crezi ca atmosfera din biserica ta in acele momente ar putea gasi vreo explicatie pentru trecerea de la armonie, cantari echilibrate, liniste, comuniune...la ceea ce se intampla in momentul vorbirii in limbi, deci total altceva decat pana atunci? Crezi ca ti s-ar putea intampla ca participand la o Sfanta Litughie Ortodoxa, sa te inspaimante chipurile si manifestarile credinciosilor ortodocsi intr-un anumit moment?
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Sunteti aici sa luminati pe cei mai luminati decat voi, sau pe cei intunecati, care au nevoie de lumina voastra? Logica mea imi spune ceva, tu ce ai a spune?
|
|||
|
|||
![]()
Andrusca, cu tot respectul , nu stii cum ma rog eu si ce expresii am pe fata. Pentru informarea ta, ma rog ca si tine, insa in loc sa folosesc icoane inchid ochii si ma rog in duh, cum spune Domnul. Nu tip, nu ma schimonosesc, nu mirai, cum , cu multa dragoste crestineasca, descrie domnul ghilban.
Eu inca nu am speriat pe nimeni. Ce om trebuie sa fii ca sa te sperii de faptul ca cineva se roaga? De aceea ma indoiesc de sinceritatea domnului ghilban, ca sa nu zic mai mult.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 Last edited by Doriana; 08.05.2010 at 18:44:17. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Te-am intrebat daca tu crezi ca ai putea speria pe cineva, adica o persoana care sa te vada fix in momentul ala(dar nu din comunitatea ta, ca asta nu se pune, deoarece nu are relevanta, tuturor li se par toate de la Duhul Sfant, si urletele, si controsionarea, si agitatia...deci no way ![]() Userul respectiv a spus ca toti se manifestau diferit, cu multe variatii, se auzeau urlete, deci de ce se aud astfel de lucruri in timpul unei rugaciuni...si care ar fi explicatia ta? Tu zici ca nu faci asa, dar cei care fac asa cum a spus userul de mai sus, cum sunt priviti...sunt oare vazuti, sunt auziti, sau cumva toti sunt cu treaba lor, in transa, constienti...dar in acelasi timp fara sa poata auzi ce se intampla in jurul lor, sau care e starea de lucruri? Tu intotdeauna te sperii de ceea ce vezi pe youtube, de caracterizarile celor care au vazut cu ochii lor manifestarile voastre, si care au simtit ce era de simtit. Absolut intotdeauna negi totul...si afirmi ca tu nu faci asa ceva. Nu ti se pare ciudat totusi...ca desconsideri manifestari ale penticostalilor, si te dezici de ele ori de cate ori esti pusa in fata acestei realitati? Oare chiar tu stai linistita, si te rogi in soapta, fara sunete, fara schimonosiri, fara urlete, si galagie, si chiar stii ce faci in acele momente? Iar daca daca nu stii...de ce nu stii, cum explici transa, si lipsa controlului asupra ta, in lipsa caruia ti-ar scapa manifestari infricosatoare?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
![]() Faza cu transa si lipsa controlului nu-mi suna cunoscut.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
||||
|
||||
![]()
P.S. Om normal trebuie sa fii ca sa te poti speria de ceea ce e de speriat, iar un om care se roaga ...NU ARE DE CE SA SPERIE PE ABSOLUT NIMENI!
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Mai ramane varianta unui povestitor nesincer. Denigrarea altor culte, desi e inexistenta, cum se spunea, este totusi la moda si place gloatei.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]()
Andrusca, cum sa li se para ciudata schimonoseala cand ei vad in asta intalnirea cu Hristos?!
![]() Ei practic nici nu mai au ce sa faca decat sa priveasca la "duhul lor"... comun ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() ![]() Asta nu inseamna denigrare ci scoaterea in relief a unei situatii concrete! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Totusi cum se manifesta cei din comunitatea ta in timpul rugaciunii? Ca tine, sau pe ici pe colo cate un urlet, un racnet, un chiot, o controsionare...le vezi, poti auzi, ti se par ciudate, te sperie, te bucura, ti se par de la Duhul Sfant? Citat:
Nu iti suna tie, dar nu am citit nimic pe net, din care sa reiasa ca penticostalii din Ro sunt linistiti in timpul vorbirii in limbi...ci dimpotriva ca lucrurile au scapat de sub control in legatura cu acest dar. Numai tu negi orice manifestare ciudata, iar despre tine vorbesti numai ca si cum ai avea o atitudine atipica, in timp ce restul afirma ca de fapt va manifestati ciudat, si tot crestini...baptisti, oameni care va viziteaza comunitatile des, deci mie mi se pare ca te aperi pe tine, si nu mai recunosti nimic...ca sa nu devii tu insati suspecta de toate acele manifestari arhicunoscute. ![]()
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre vorbirea cu mortii | strajeru | Secte si culte | 2 | 09.04.2018 22:32:16 |
Care este adevarul despre vorbirea in limbi ? | petrut-angel | Secte si culte | 1534 | 12.03.2018 22:00:37 |
Vorbirea in limbi - ajutor | Archangel | Reguli generale de utilizare a forumului | 37 | 03.01.2013 12:16:48 |
Dilema unui ortodox privind darul vorbirii in limbi la penticostali | gpalama | Secte si culte | 4 | 29.05.2010 21:11:29 |
DESPRE VORBIREA IN LIMBI | Ioan_Ciobota | Generalitati | 4 | 24.03.2010 17:09:10 |
|