![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]()
Pentru ca nu am avut o comunitate ortodoxa pe care sa o parasesc. oamenii din jurul meu erau toti necredinciosi. Dar uite ca acum sunt aici si tot imi amintesti ca intre mine si tine e un spatiu imens...desi eu nu ma simt departe de tine si nici nu te-as parasi daca ai avea nevoie de mine.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nu, nu erau, insa nici nu pareau sa aiba ceva dumnezeiesc in ele...
|
|||
|
|||
![]()
De asta spuneam ca fratele g exagereaza si aveam dreptate. In ce priveste sursa acelei vorbiri, eu totusi sper ca sotul tau stie ce face si am incredere ca Dumnezeu iti va asculta rugaciunea si nu il va lasa sa se rataceasca.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Eu am urmarit la un moment dat o slujba de ordinare a doi diaconi, si pastorul predica la inceput pe un ton oarecum normal, dar treptat vocea i se schimba...si in momentul in care am incetat sa mai urmaresc, devenise foarte ragusit, agitat, nervos, expresia fetei era foarte congestioanata...si nu se mai intelegea ce spunea. Mie acea inregistrare mi-a transmis o stare foarte negativa, ciudata, si de agitatie...ceva m-a speriat, si nu am mai putut urmari mai mult. ![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Nu mai raspund pentru ca mi-am dat seama ca nu au niciun rost discutiile cu NP, nu degeaba au spus Sfintii Parinti, au stiut ce vorbesc! Daca nu ai avut o nasa onesta nu inseamna ca botezul nu a fost valid si nu cred ca cineva se poate preface in timpul raspunsurilor pe care la da practic inaintea lui Dumnezeu, pentru ca preotul intreaba: te unesti cu Hristos? si nasul raspunde ma unesc cu Hristos! Vrei sa spui ca atunci a fost o falsa unire si acum e cea reala... Tu zici! insa iti place sau nu, se numeste apostazie! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Imi pare rau ca simti asta, si banuiesc ca stii si tu ca nu ar fi asa, daca aceste dialoguri ar avea loc in viata reala. Pe un forum se dezbat teme, asa cum si noi ne limitam la credinta noastra...deci nu ne cunoastem, si probabil eu/unii nu reusim sa transmitem mai mult decat opinii legate de Biserica noastra, de credinta noastra, sentimentul pe care il avem in legatura cu ea, si astfel cadem sau nu de acord...cu afirmatiile unora, sau altora. Cred ca simti si tu ca ti-ai putea face prieteni pe acest forum, desi cred ca deja ai, insa totusi pana sa se ajunga la astfel de relatii si sentimente, e necesar sa se impartaseasca conceptii comune, sau poate sa reusim sa transmitem altfel ce avem sa transmitem...nu stiu. Doamne ajuta!
|
|||
|
|||
![]()
Desigur ca in mine nu a fost nici o urma de ortodoxie, doar am mai spus. Si nu imi bat joc, chiar asta s-a intamplat. Dar daca vrei sa ma numesti apostata e ok, esti totusi blanda fata de alti frati de ai tai.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Eu consider ca s-a ratacit deja, Doriana. Iarta-ma, dar asta simt
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre vorbirea cu mortii | strajeru | Secte si culte | 2 | 09.04.2018 22:32:16 |
Care este adevarul despre vorbirea in limbi ? | petrut-angel | Secte si culte | 1534 | 12.03.2018 22:00:37 |
Vorbirea in limbi - ajutor | Archangel | Reguli generale de utilizare a forumului | 37 | 03.01.2013 12:16:48 |
Dilema unui ortodox privind darul vorbirii in limbi la penticostali | gpalama | Secte si culte | 4 | 29.05.2010 21:11:29 |
DESPRE VORBIREA IN LIMBI | Ioan_Ciobota | Generalitati | 4 | 24.03.2010 17:09:10 |
|