uitati cine posteaza pe forum cand trebuiau sa fie la Liturghie ,dar ateii am uitat ,nu merg la Liturghie: :)
Citat:
În prealabil postat de angel4ver
mooama, deja deviati la greu :| si nu va mai opriti :|
rog un admin sa inchida topicul.
se posteaza in prostie si degeaba...
|
angel4ver saraca de cand se chinuie sa se bage in seama si nimeni nu o asculta ...mai incearca ingeras poate te baga in seama si pe tine cineva...
Citat:
În prealabil postat de maria-luisa
Nu am inteles nimic din raspunsul tau. noi, cei de alta natura (adica???) ne dai tu cu flit?? Fii mai explicit domnule, ti-e rau? Ai nevoie de vreun medicament? Roaga-l pe Dumnezeu sa te scape de aceasta problema, cu siguranta ca te va ajuta.
|
poate ca cel caruia i te adresai se ruga la Liturghie in momentul in care tu tastai comentariul ...draga atee . de ce nu-ti vezi tu de treaba ta ?
se pare ca ateii au iesit la contraatac vor sa ne invete cum trebuie sa ne purtam. CULMEA ei ne invata ce trebuie sa facem ca sa corespundem invataturii lui Hristos ...ateii s-au transformat in "teologi" ai celui pe care il hulesc( Hristos),ei sunt profesorii nostri ,"ne talcuiesc" chiar ce vroia sa zica Hristos cand ne-a poruncit "sa ne iubim aproapele" si au primit si "licenta" de la Mantuitorul sa ne indrepteze cand gresim .woooow!
asta-i dintr-un film SF ,nu cred ca e realitate !