Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 09.05.2010, 21:15:15
penticostalulmantuibil penticostalulmantuibil is offline
Banned

Data înregistrării: 27.04.2010
Locație: Constanta
Religia: Protestant
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru penticostalulmantuibil Send a message via Skype™ to penticostalulmantuibil
Implicit

Subiectul era afirmatia dumitale. Si oricum ai da-o aceasta afirmatie denota dispret si chef de cearta:
Citat:
În prealabil postat de carmina Vezi mesajul
Uneori ai impresia ca sunt niste robotei, de fapt asistenta sociala - medic+consultatie+medicamente gratuite - este unul dintre motivele pentru care multi isi declara simpatia, sa spun asa.
Vechi 09.05.2010, 21:44:27
carmina carmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 30.01.2009
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de penticostalulmantuibil Vezi mesajul
Subiectul era afirmatia dumitale. Si oricum ai da-o aceasta afirmatie denota dispret si chef de cearta:
Daca nu poti citi altceva decat dispret, sincer, mi-e mila de dumneata si colegul dumitale.

Am crezut ca un teolog penticostal, ca dumneata, si la o anumita varsta (peste 40 de ani) are alte preocupari, dar mai inainte de toate, o viziune corecta asupra lucrurilor.
Dar m-am inselat. Daca ar fi fost asa, nu stateai acum la vanatoare si povesti vanatoresti.

Toate bune.
Vechi 09.05.2010, 23:27:32
Banned

Trimite un mesaj prin Yahoo pentru penticostalulmantuibil Send a message via Skype™ to penticostalulmantuibil
Implicit

Citat:
În prealabil postat de carmina Vezi mesajul
Am crezut ca un teolog penticostal, ca dumneata, si la o anumita varsta (peste 40 de ani) are alte preocupari, dar mai inainte de toate, o viziune corecta asupra lucrurilor.
Dar m-am inselat. Daca ar fi fost asa, nu stateai acum la vanatoare si povesti vanatoresti.
Eu as sugera sa nu apelam la tertipuri dintr-astea ieftine.
Nu m-am pretins teolog nici in viata reala nici pe forum.
Iar varsta mea nu are nici o legatura cu subiectul.

Haideti sa pastram o limita in ceea ce priveste atacurile la persoana.
Vechi 09.05.2010, 23:30:56
AndruscaCIM's Avatar
AndruscaCIM AndruscaCIM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.08.2009
Locație: Germania
Implicit

Citat:
Nu m-am pretins teolog nici in viata reala nici pe forum.
Dar Doriana ne-a pus in tema cu faptul ca esti teolog, si in consecinta ai fi in masura sa dai raspunsuri mai bine decat ale ei...in baza studiilor teologice.

Eu cred ca ea ti-a solicitat ajutorul, tocmai pentru ca ai fi teolog....
Vechi 09.05.2010, 23:36:57
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AndruscaCIM Vezi mesajul
Dar Doriana ne-a pus in tema cu faptul ca esti teolog, si in consecinta ai fi in masura sa dai raspunsuri mai bine decat ale ei...in baza studiilor teologice.

Andrusca, nu ma baga in interpretarile tale, ca nu e frumos. Reciteste ce am scris. Si l-am citat exact pe fratele meu. Dar oricum nu e problema ta.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14

Last edited by Doriana; 09.05.2010 at 23:39:04.
Vechi 09.05.2010, 23:48:25
Banned

Implicit

Citat:
Eu am scris la profil ce profesie am si as prefera sa prezentam puncte de vedere ca utilizatori ai forumului nu ca ingineri, frizeri, doctori, tamplari sau teologi de 20, 40 si 80 de ani.

Citat:
Fiecare presupune ce vrea dar, din cate am vazut eu Doriana nu are nevoie de ajutor, se descurca prea bine si oricum scrie mai la subiect decat mine .

Last edited by penticostalulmantuibil; 09.05.2010 at 23:51:37.
Vechi 09.05.2010, 23:56:06
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Imi cer scuze, poate am creat confuzie, nu am zis ca fratele e teolog, ci ca a studiat teologia. Asta pot sa fac si eu , caci am carti de teologie in biblioteca, numai ca nu m-a pasionat. Nu stiu ce studii are fratele meu, dar am citat de aici:

Citat:
„se vede ca np nu au o teologie”
Cum sa nu o aibe cand eu am studiat-o?
Cum sa nu aibe np teologie cand exista facultati de teologie neoprotestanta?
Si sper ca prin aceasta am incheiat confuzia. Sa aveti pace si o noapte binecuvantata!
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14
Vechi 10.05.2010, 00:03:30
AndruscaCIM's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Doriana Vezi mesajul
Imi cer scuze, poate am creat confuzie, nu am zis ca fratele e teolog, ci ca a studiat teologia. Asta pot sa fac si eu , caci am carti de teologie in biblioteca, numai ca nu m-a pasionat. Nu stiu ce studii are fratele meu, dar am citat de aici...
Pai teologi sunt cei care studiaza teologia, iar Penticostalul mantuibil a afirmat ca exista facultati, si chiar el a studiat teologia!!!

Imi poti explica cum ai dedus, acum in scurt...ca el a citit numai niste carti, si nu e teolog, din mesajul postat de el?( acum pare chiar ceva suspect...pentru ca reiese ca stii exact ce a facut, si ce nu a facut!!!)
Vechi 09.05.2010, 23:56:16
carmina carmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 30.01.2009
Locație: Bucuresti
Implicit

Buna gluma cu profesia completata la .....profil !?
Sluga netrebnica? Buna gluma, ce-i drept mi-a adus aminte de buna-dispozitie pierduta undeva, departe... nu se stie, si nici cercetari nu se fac; efectele crizei, deh.
Vechi 09.05.2010, 23:56:58
AndruscaCIM's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
Eu am scris la profil ce profesie am si as prefera sa prezentam puncte de vedere ca utilizatori ai forumului nu ca ingineri, frizeri, doctori, tamplari sau teologi de 20, 40 si 80 de ani.
Ihmmm, eu am presupus insa ca ea ar sti ceva mai mult...si nu din acest profil.
Citat:
Fiecare presupune ce vrea dar, din cate am vazut eu Doriana nu are nevoie de ajutor, se descurca prea bine si oricum scrie mai la subiect decat mine .
Da, eu asta cred...

Nu iti impartasesc opinia, si tocmai de aceea am dedus ca a cerut ajutor
Subiect închis

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Despre vorbirea cu mortii strajeru Secte si culte 2 09.04.2018 22:32:16
Care este adevarul despre vorbirea in limbi ? petrut-angel Secte si culte 1534 12.03.2018 22:00:37
Vorbirea in limbi - ajutor Archangel Reguli generale de utilizare a forumului 37 03.01.2013 12:16:48
Dilema unui ortodox privind darul vorbirii in limbi la penticostali gpalama Secte si culte 4 29.05.2010 21:11:29
DESPRE VORBIREA IN LIMBI Ioan_Ciobota Generalitati 4 24.03.2010 17:09:10