![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Averescu(Ministru de Razboi)si Bratianu(Ministru de Interne)au condus reprimarea pt ca baieti conservatori ai lui Cantacuzino au tulit-o de la locul faptei.Cel putin Averescu s-a revansat la Marasesti si Oituz(raspunsul ,,Pe aici nu se trece" >cred ca suna cunoscut pentru toata lumea).Ca o curiozitate istorica>dupa razboi Averescu era efectiv divinizat>C. Argetoianu: "In toamna anului 1919, popularitatea lui Averescu ajunsese la apogeul ei. In sate, oamenii îl vedeau în vis,altii cei care facusera razboiul povesteau ca traisera cu el în transee , în el se cristalizau nadejdile numai de la el se astepta minunea unui trai lipsit de griji si de nevoi. Popularitatea lui era ceva mistic, ceva supranatural si fel de fel de legende începusera sa-si faca drum".
|
|
|
|||
|
|||
|
se stia demult ca vor ajunge sa apeleze si la metoda asta. si chiar daca sa zicem ca ar fi facut ca noi, tot s-ar fi ajuns aici. in fond, ei nu tin cont de parerile noastre. noi trebuie sa tacem din gura si sa ne supunem. asta-i Romania actuala.
cateva proteste (dintre care am impresia ca unele sunt planificate doar ca sa faca o imagine la un moment dat) nu o sa rezolve "criza" si nu o sa puna economia pe picioare care-i la pamant de ceva timp. si asta pentru ca s-au trezit unii sa-l voteze, din nou, pe Basescu. nu am sa-i inteleg niciodata de ce l-au votat (romanii ma refer; ca au fost si voturi din afara asta este; nu avem ce face..) si o sa suporte si ei consecintele odata cu noi :) dar asta este... vremuri grele... multe incercari/provocari... vom trece peste. daca avem credinta in Dumnezeu, vom trece si peste asta. eu asta cred. |
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Pensiile functionarilor UE 9000 EURO | I.Calin | Generalitati | 3 | 05.01.2011 08:11:10 |
| asa o aratam noi dupa ce vor taia salariile | annajanette | Generalitati | 39 | 30.06.2010 04:35:43 |
|
|