![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Cu ce te impiedica un copil sa fii sfanta?
Iar daca vrei sa faci ceva, in jurul casei tale sunt destui oameni cu nevoi, poti face ceva pentru ei. Cel mai practic e sa faci lumina lui Hristos sa razbata prin tine si nu vei fi trait degeaba.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|
|||
|
|||
|
@Doriana - spun unii ca numai nasterea de prunci este pentru femei si mantuirea lor, ca asta ar fi singura lor menire in credinta. La asta ma refer.
Da, pe langa casa, la tot pasul fac, deci in afara bisericii (cladire si institutie). In biserica insa...nu pot. @Daniel - pai exact asta caut si eu, pentru ce sa lupt incredinta, ce vrea Dumnezeu de la mine. Daca as avea copii as spune da, asta mi-e menirea, asta am (de) dat lui Dumnezeu si as sta in banca mea, ocupandu-ma de ei. Atunci as avea smerenia aceea de retragere, izolare si automultumire.
|
|||
|
|||
|
Citat:
"Tot ceea ce mâna ta prinde să săvârșească, fă cu hotărâre, căci în locuința morților în care te vei duce nu se află nici faptă, nici punere la cale, nici știință, nici înțelepciune." Citat:
Citat:
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Dar smerenia desăvărșită este ultima treaptă pe care o atingi în drumul spre sfințire. Oricum eu știu că cea mai mare luptă trebuie s-o dai cu tine insuți,și după aceea poți să o dai și în exterior. |
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Femeia daca este murdara sa nu intre in biserica? | clementia | Generalitati | 74 | 27.06.2011 01:16:30 |
| femeia in biserica-intrebare | copilu | Reguli in Biserica | 8 | 25.09.2010 18:37:49 |
| De ce poarta femeia batic in biserica? | ortodoxie | Intrebari utilizatori | 3 | 28.06.2010 10:42:33 |
| de ce Biserica nu face mai mult? | anamariaplop2000 | Despre Biserica Ortodoxa in general | 14 | 18.05.2010 19:07:25 |
| Femeia in biserica | iosif | Reguli in Biserica | 73 | 02.11.2009 06:44:25 |
|
|