Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Viata monahala > Calugarul

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 11.05.2010, 12:51:29
piedonee's Avatar
piedonee piedonee is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.10.2008
Implicit revin cu o rugaminte

Femeia de care spuneam ca sotul a plecat si a lasa-o cu 3 copii[3 fetite] a aflat ca sotul se afla in Sf.Munte pe langa manastirea Esfigmenu intr-o chilie parasite de pe langa manastire,si ar dori daca cineva de pe forum merge pe acolo sa imi scrie pe privat pt ai da o poza,evident ca avand barba e schimbat dar macar sa-l stie ca e bine,eventual sa mearga cu un frate de al lui.
chiar daca ii este greu cu 3 copii totu si se gandeste la el daca e bine sanatos si isi face griji pentru el,in toamna face 2 ani de cand nu mai stie nimic de el.
Tot de la cineva de pe net"prietenii Sf.Munte" am afalat ca e in Sf.Munt,un baiat care s-a intalnit cu el dar nu vrea sa dea amanunte zicand ca a fost alegerea lui sa fie lasat in pace.......!bine lasat in pace daca era flacau dar cu 3 copii mici.......!
Cred ca acel baiat nu are familie si habar nu are ce inseamna sa cresti 3 fete fara tata.Fetele intreaba mereu e el,la scoala sunt foarte destepte au luat premiul I.
Nici el nu a avut curajul sa i zica in fata ca se duce la manastire ci pur si simplu i-a trimis o scrisoare in care ea zis alegerea pe care a facu-o....intr-adevar era foarte credincios.
deci daca cineva poate sa -o ajute macar sa stie ceva de el,ia nu divorteaza de el pt ca tot asteapta sa revina acasa sau macar un semn de la el totusi sunt 2 ani.....!nu mai zic ca se descurca destul de greu el fiind cel care muncea si ea casnica locuiesc la tara!
Reply With Quote

Tags
calugarie

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Viața copilului pusă pe cântar: site-ul care lasă cititorii să voteze pentru o viață colaps Generalitati 24 23.11.2010 23:27:05
Ajutor pentru a ma lasa de fumat bluekobra28 Generalitati 38 15.11.2010 10:57:27
Rugaciunea sotului pentru sotia sa Intrebari utilizatori 0 07.07.2010 17:07:09
Ajutor pentru a ma lasa de fumat bluekobra28 Generalitati 33 16.06.2010 14:33:02
2% pentru copiii de la Valea Plopului gigelchiazna Stiri, actualitati, anunturi 1 04.10.2009 21:12:07