![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
||||
|
||||
![]()
Scoate-o in lume.
|
||||
|
||||
![]()
Cititi cu atentie Cartea nuntii, a lui Danion Vasile. La sfarsit sunt si niste rugaciuni pentru casatorie.
http://www.danionvasile.ro/cartea-nuntii.php Fireste, este nevoie si de o spovedanie generala.
|
||||
|
||||
![]()
Omul nu-i animal , nu-i caine de companie dupa bunul nostru plac , omul e mai inainte de toate Suflet , ratiune , dragoste si intelepciune ." Scosul in lume" , te rog sa ma crezi ca nu suna tocmai bine !
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Exista si niste rugaciuni pentru casatorie. De folos ar fi si rugaciunile facute de Preot in biserica. Vorbiti cu un preot....va va ajuta.
Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul) |
|
||||
|
||||
![]()
Degeaba ai suflet, ratiune, dragoste si intelepciune daca nu le arati celor din jur. Cum se poate cineva indragosti de o persoana fara a o cunoaste?
|
||||
|
||||
![]()
Raspunsul tau era mul prea sec la intrebarea pusa de userul respectiv , si de aceea am adaugat cuvintele mele . Nici izolare totala , dar nici iesire in lume in exces , caci tot ce este facut fara dreapta socoteala este sortit esecului . Nun stiu daca tu esti casatorit , iar daca nu esti inca , asta nu inseamna ca nu esti scos in lume ! Eu de exemplu m-am casatorit la 27 de ani , altul pate sa se casatoreasca la 19 , altul la 30 . . . Iesirea in lume numai din dorinta casatoriei poate avea si efecte nedorite , exista si un revers al medaliei . Toate bune !
|
||||
|
||||
![]()
Cand se intampla astfel de impedimente, este bine ca persoana in cauza sa priveasca putin in suflet, sa -si faca o autoanaliza si sa vada ce ar trebui sa schimbe din propriul comportament- in cazul in care nu sunt cauze de alta natura.
Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul) |
|
|||
|
|||
![]()
draga kty....casatoria vine atunci cand suntem pregatiti pt asta nu atunci cand credem ca suntem pregatiti.ckiar daca avem 25/35/sau 50ani..SAU POATE unele persoane nu trebuie sa se casatoareasca ele fiind mai fericite alaturi de DUMNEZEU, de cand ma stiu am cautat iubirea(de parinti,frati ,prieteni)dar uneori cautam gresit...trebuia sa caut doar iubirea lui DUMNEZEUeu o spun din proprie experienta...acum cativa ani imi doream sa ma calugaresc dar parintii mei nu au fost de acord...o maica mi.a spus ca poti sa.l slujesti pe DUMNEZEU IN MAI MULTE FELURI si am renuntat...dar alegerea pe care am facut.o atunci m.a facut sa.mi pierd calea.. anul asta se implineste 1an de cand m.am casatorit,pana sa.l intalnesc pe barbatul cu care m.am casatorit m.am rugat zilnic la Dumnezeu sa ma ajute sa intalnesc un barbat cu care sa.mi impart aceasta lunga sau scurta calatorie pe pamant...dar stii ce am patit..am avut cateva relatii esuate deoarece in disperarea mea de a fi iubita cand cunosteam un barbat credeam ca DUMNEZEU mi l.a trimis si ca el va fi alesul dar de fiecare data nu era sa fie:apoi spuneam ca DUMNEZEU imi pregateste altceva
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Foarte frumos raspunsul, rammmy!
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
pentru o casatorie pe stil vechi | doca | Botezul | 30 | 08.09.2012 19:29:55 |
Necesar pentru o casatorie sfanta - sfaturi | freehugs | Generalitati | 5 | 28.02.2012 20:01:13 |
Vraji pentru casatorie... | nicola06 | Exorcismul | 41 | 15.08.2011 13:36:18 |
Sfat pentru casatorie | Rodica50 | Intrebari utilizatori | 17 | 11.10.2010 20:33:12 |
Binecuvantarea parintilor pentru casatorie | Elena78 | Generalitati | 34 | 17.08.2008 03:17:05 |
|