![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]()
E buna ideea, dar nu uitati ca o Liturghie nu este completa fara a primi Sfanta Impartasanie. Asta ar trebui sa ne preocupe intai si intai, restul sunt detalii.
|
|||
|
|||
![]()
Andreea e numele meu. Va multumesc mult!
|
|
||||
|
||||
![]()
Numele meu este Rodica.
Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul) |
|
||||
|
||||
![]()
Andrei
Dumnezeu să vă binecuvânteze!
|
|||
|
|||
![]()
Dorina
Ar fi bine ca toți acei care își scriu aici numele să scrie și ortodox căci numai aceștia pot fi pomeniți la Sfânta și Dumnezeiasca Liturghie. |
|
|||
|
|||
![]()
Corect! Numai cei ortodocsi si participanti la Sfanta Liturghie! Cei care au legatura cu Sfanta Biserica si nu traiesc in desfranari!
Salut initiativa dar eu stiu ca in pomelnic nu se trec mai mult de 10 nume pentru ca ingreunam preotul si se pot sari nume! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ideea e buna, dar nociva. Asa mai gasim o scuza sa nu mai trecem pe la biserica. O sa ajungem sa tinem sf. Liturghie on-line, ca si-asa avem destui preoti pe-aici. De clopotar nu aveti nevoie, ca la tocat se pricepe toata lumea... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Cristina. multumesc!
|
|
||||
|
||||
![]()
Robul lui Dumnezeu, Cristian.
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Care este sfatul tau pentru mine,pentru ceilalti,pentru toti forumistii? | tigerAvalo9 | Generalitati | 84 | 05.09.2011 08:32:49 |
Ingerul pazitor,pentru toti oamenii sau numai pentru crestini? | mihailt | Generalitati | 45 | 12.11.2010 18:46:27 |
Pentru tine, pentru mine!... | OmuBun | Rugaciuni | 22 | 02.08.2010 15:20:54 |
Sfanta Liturghie - cind a aparut pentru prima data? | patinina34 | Sfanta Liturghie | 11 | 04.06.2009 02:11:51 |
|