![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
"cradle of filth canta black nu gothic", serios ia uita-te un pic mai bine aicea http://www.metalkingdom.net/band/137_cradle_of_filth sa vezi ca ei canta extreme gothic metal, scuze eu am spus doar gothic rock, baietii is defapt mult mai smecheri in materie.
"Din puct de vedere strict muzical sunt geniali,ca si oameni-habar nu am si nu ma intereseaza- sunt englezi- deci sunt protestanti (cred)" , pai eu m-am referit la ei tot din punct de vedere muzical, ca oameni sincer nu-i cunosc nici eu. Dar mi se pare oarecum logic si firesc, ca pentru a canta despre ceva, pentru a compune astfel de melodii, muzica compusa trebuie sa aiba legatura si cu felul de a fi, altfel spus cu natura artistului, artistilor in cazul de fata. Nu prea poti compune versuri despre ceva care nu cunosti si nu te reprezinta, nu crezi ? |
|
|
|||
|
|||
|
cradle sunt trupa de black - imprumuta elemente de gothic(pentru ca au claviaturi si voci feminine) dar stilul este dat de rifurile de chitara si sistemul de percutie- cu 2 pedale pe picior precum si de vocea pe mai multe tonalitati
dar nu conteza pentru ca nu vorbim de stiluri de metal Crestinismul a impartit lumea in doua-bine si rau Binele il stiti.....raul trebuie tradus in arta revin: Cradle prezinta raul in cele mai brutale forme Ce alege fiecare: treaba lui, dupa propriul intelect...nu-mi pasa Oricum,fetele goth nu au nicio treaba in asta...nu fac rau nimanui...o sa am eu grija sa nu se intample..:) Inca o data: cunosteti pe cineva care a asculta o astfel de muzica si a facut rau cuiva? Concluzie: cautati raul unde nu exista |
|
|
|||
|
|||
|
Raul e o chestiune uneori foarte fina.
Daca un cuplu are raporturi sexuale s/m , de bunavoie si nesiliti de mine, consensual, comit un rau sau nu? Daca eu imi bat joc de chipul lui Dumnezeu din mine, in orice fel, fac rau. Daca aspiratiile mele si arta din care ma hranesc spiritual e violenta, e cu sange, e cu senzualitate exacerbata, e cu transfer de putere, comit un rau impotriva chipului de care vorbeam. Daca eu proiectez in exterior o imagine provocatoare, starnind o reactie in celalalt - de dorinta, de razvratire, de supunere, sau mai stiu eu ce, la fel. Nu e greu de inteles si-n acelasi timp e una din chestiile pe care le pricepem cel mai greu. Mie mi-a luat o vreme.
|
|||
|
|||
|
Privesti raportat la tine
Gothic a fost si va fi doar o arta Atat Nimeni nu va suferi vre-odata din asta |
|
|
|||
|
|||
|
Totul lasa urme.
|
||||
|
||||
|
din pacate il asculta inca atat de multi
|
||||
|
||||
|
Citat:
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Tu ai stari de anxietate,lancezeala...etc?
Ciudat ma duc in toate clinicile posibile si fac un sondaj...cati ascultatori de metal gasesc Tu ai gasit rockeri cu probleme psihice? Tara geme de cocalari si mahalagii,babe sataniste si comunisti stalinisti(care fie vorba tot satanisti sunt) si rockul e problema? :) |
|
|
||||
|
||||
|
Da, tendinta aceea de vesnica nemultumire, de a fi tot timpul neintelesi, gandul acela ca tot timpul cunosti realitati la care altii nu pot accede fiindca-s mai superficiali samd, toate acestea sunt manifestari ale unor probleme psihologice. Eu nu prea mai am nici in clin nici in maneca cu rockul, dar stiu cam prin ce stari trece un rocker, fiindca am fost si eu astfel odata.
|
|
|