![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
||||
|
||||
![]()
Poti sa citesti Biblia de n ori, daca nu-ti "intra" ceva in cap, si mai ales in inima, degeaba.
Asa ca, multi dintre noi ne batem cu caramida-n piept, ca plini suntem de citate Biblice, dar, vai, cand vine vorba sa le dam curs...ei bine, atunci, ne zicem : lasa ca de maine... Daca am intelege ce scrie-n Biblie, nu am mai deschide gura...mai inainte de a ne gandi... Dumnezeu, cel putin, asa cred eu, cerceteaza inima si nu cugetul...adica, nu cred, ca o sa ne dea extemporal la "citatu' or' pasaju' din Biblie", ci mai degraba extemporal la materia numita "viata", si cred ca prima intrebare, poate sa sune asa : Ce ati facut cu darul primit de la Mine, numit viata ?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
||||
|
||||
![]()
Pai parerea, tocmai am expus-o. Te referi la ce ? La cat de 'necesara' ori nu este intrebarea ? Sau la cat este de 'plina' in continut ? Sau, la ce ?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]()
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
||||
|
||||
![]()
Am raspuns, citeste, si ai sa vezi ca io zic ca nu, si zic ca, ne trage din alte motive la raspundere. Compreende ? Deci, RASPUNSUL MEU ESTE : NU !
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Tu spui: Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Spune-o si tu din tot sufletul si cu tot sufletul, si lasa lucrurile sa evolueze de la sine in viata ta, si ai sa simti cum vrea Bunu Dumnezeu sa-ti traiesti viata. Citim, citim si iar citim. Dar de aplicat, cand aplicam??? Last edited by mirabela; 15.05.2010 at 16:59:03. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Si daca te referi, la sursa, sa stii ca scrie in noi, in fiecare...Biblia ! Constiinta, ne-o murmura zi si noapte, trebuie sa ascultam doar...
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pai putem incepe de azi, daca vrei. Vrei? Sau propui sa nu mai citim ca si asa nu aplicam? ![]() Deci tu sustii ca nu e nevoie de citit Biblia, caci Biblia e in fiecare dintre noi...Atunci de ce se mai cearta oamenii?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Poti sa incepi de acum, nu de azi. Noi nu am venit la pachet si nici nu vom fi vreodata la pachet ! Io propun ca daca tot citesti, macar sa aplici 5% din ce citesti. |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
M-am saturat ca Dzeu sa nu auda si sa nu vada! | FireSpirit | Generalitati | 128 | 23.09.2011 12:45:46 |
De ce nu ni se arata Dzeu? | annajanette | Generalitati | 90 | 02.04.2010 09:01:52 |
Minunile facute de Dzeu | annajanette | Generalitati | 58 | 18.02.2010 21:43:57 |
Biblia Ortodoxa Si Biblia Sectara | pac_man_c | Generalitati | 5 | 28.12.2009 03:52:06 |
|