![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Daca acel semn e de la Dumnezeu ,e ceva tainic si maret.Nu te astepta sa descoperi nici dupa ani de zile si poate niciodata.Caci cate se intampla in viata noastra,cate amanari si asteptari,si la care nu vedem sfarsitul ?
Dumnezeu nu face , dupa mintea noastra. Asa cum spuneam,daca acel semn e de la Dumenzeu,multumeste-te ca exista,si ca a aparut in casa ta.Putini au sansa asta. Semnul acela e pt suflet,nu pt minte. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Ai grija sa nu fie semn de la diavol... Palmele pe pereti sunt semne diavolesti.Cred insa ca o fi o palma de-a voastra pe care ati observat-o mai tarziu...
|
|
|
||||
|
||||
|
De unde stii ca sunt semne diavolesti?
|
|
|
|||
|
|||
|
e mai la indemana sa crezi ca te baga dracul in seama,si nu Dumnezeu!textele sunt:cine te crezi,doar nu esti vreun sfant,nu esti vrednic,esti pacatos,esti murdat etc.is niste texte aiurea!Dumnezeu intra si in cel mai mare glod,cand e chemat!e gresit sa vezi draci in orice manifestare mai aparte,zadarnicesti de multe ori o lucrare divina!as face o catehizare pe tema asta:sa nu se vada draci in orice,sa i se dea o sansa si lui Dumnezeu!
|
|
|
|||
|
|||
|
da nu te lasi!am spus de n ori ca nu e palma de adult,e o palma mica,si uite ce am facut:m-am sprijinit cu palma de perete sa las o urma identica.si palma mea e mult mai mare si forma degetelor difera!am fost f atenta la detalii!si am mai scris:cum sa isi lase diavolul amprenta langa cruce,da se poate apropia,nu il arde?nu stii ce urla demonizatii in manastiri?ma arde crucea!no,cum sa fie de la drac?ia-o logic:cum?
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Care mana a fost si cum era pozitia mainii fata de cruce... Ce fel de cruce este,are pe Mantuitorul pe ea?Care e povestea crucii?Aveti ceva copii mici in familie, sau asteptati copil?Orice detaliu e important... daca vrei sa ne punem sa facem pe clarvazatorii... |
|
|
||||
|
||||
|
Ar fi util, daca ai putea, sa faci o poza cu un aparat digital si sa o pui pe internet sa o vedem.
Macar asa putem sa ne dam si noi cu "parerea". |
|
|
|||
|
|||
|
am facut poze,dar nu se vede nimic din cauza peretelui dechis la culoare.altfel,cu mare drag as fi pus-o!
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| De asta ce ziceti? Din vest ne vin "bunatatile"!!! | Adriana Cluj | Stiri, actualitati, anunturi | 79 | 12.07.2012 08:27:10 |
| Ce ziceti de calugarul care a trecut la penticostali? | Raul Ortodox | Secte si culte | 120 | 28.05.2011 01:21:11 |
| De asta ce ziceti? Vor sa schimbe si data Pastelui :( | BogdanF2 | Generalitati | 41 | 10.10.2010 22:43:21 |
| Am trait s-o aud si pe asta... | antiqu | Generalitati | 89 | 18.01.2010 17:03:11 |
| ce ziceti de luca 19:27 | jezisovi_pivo_nelej | Din Noul Testament | 10 | 28.01.2007 01:29:22 |
|
|