![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Atunci te rog sa ne spui ce anume consideri ca e hula impotriva aproapelui si a lui Dumnezeu. Nu ajunge sa afirmi; trebuie sa si argumentezi. Deci, de ce spui acest lucru?
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
"iudei indraciti", "jidani" etc.. credeti ca va faceti cinste sau ocara? Pe Hristos il judecati. Orb sa fii si tot intelegi... Last edited by maria-luisa; 15.05.2010 at 21:04:57. |
|
|
||||
|
||||
|
Am vorbit noi ceva de genul "Dracu sa-i ia pe jidani" sau "Blesteme sa cada asupra evreilor" sau "Sa dea Domnul sa piara in chinuri" ?
Nu, ci pur si simplu am subliniat un lucru adevarat. Cand spui ca romanii sunt lasi si lenesi, nu-i hulesti, ci spui un adevar. Asa ca, unde-i hula ca eu tot n-o vad. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Deci , te rog revin-o cu amanunte, altfel ceea ce afirmi e doar inventie! |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Hotul striga "Hotii!" Este limpede, nu? Eu ma amuz cat de vajnici aparatori sunt ei... ai evreilor, ai catolicilor, ba chiar si ai anti-ecumenismului, culmea! Am postat o povestioara a lui Boccacio despre un evreu convertit la catolicism printr-un rationament ironic si am fost imediat invinuita ca ii iau in bascalie pe catolici. Altcineva, din aceeasi formatiune, a inteles din povestioara cum ca as fi ecumenista! Ma mir cum de nu a sarit nimeni la o a treia varianta: cum ca as fi antisemita!
|
|||
|
|||
|
Unii ca voi L-au rastignit. Sper sa vedeti asta macar acum....
Va contraziceti chiar credinta pe care spuneti ca o aveti. "Poporul acesta ma cinsteste cu buzele, dar cu inima este departe de Mine”. “Nu judecati, ca sa nu fiti judecati. Caci cu judecata cu care judecati, veti fi judecati, si cu masura cu care masurati, vi se va masura.” Last edited by maria-luisa; 15.05.2010 at 21:25:16. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Pai tu esti de partea vrajmasilor si mai ai tupeul sa spui ca unii ca noi L-am rastignit? Cand de fapt tu ii aperi pe cei ce L-au rastignit cu adevarat? Doamne Fereste! |
|
|
|||
|
|||
|
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Preotul roman | omnipod | Preotul | 21 | 09.03.2012 19:52:15 |
| Dictionar forum | Melissa | Generalitati | 38 | 10.02.2011 10:26:18 |
| A fi roman,o rusine | mihailt | Generalitati | 129 | 05.09.2010 19:52:32 |
| Dictionar al scriitorilor romani (pentru cei interesati) | LapetiteMoc | Generalitati | 0 | 27.04.2010 11:38:20 |
| Episcop roman rapit de k.G.B. | praxis | Intamplari adevarate | 2 | 18.11.2008 01:48:05 |
|
|