O traditie spune:
CA la piciorul crucii MINTUITORULUI IISUS HRISTOS a fost asezat un cos cu oua care s-au inrosit in singele care curgea din ranele DL.IISUS acum de ce veniti cu alte povesti de provenienta pagina au oare nu stiti ca biserica a suprapus peste sarbatorile pagine sarbatori foarte importante religioase cu scopul anume ca sa dispara definitiv paginatatea.si acum vin pagini moderni si umbla in focul stins al paginatatii doar doar or mai gasi o singura scinteie sau ceva cu care sa se agate de SF.BISERICA si de bunele obiceiuri pastrate cu sfintenie de la mosii si stramisii nostri care aveau mult bun simt.CRUCEA sa o lasati asa cum am primit-o noi si nu va mai ocositi cu asa zisele zorzoane deoare-ce cu citi-va ani buni in urma voi sectarii nici nu ati vrut sa auziti de ia ba ati si mai distrus troitele de la rascruce de drumuri ce "fapta minunata"am fost in adunari si stiu ce se vorbea acolo.mielul de Pasti SI porcul de CRACIUN bune obiceiuri asta ne-a tinut in picioare ca natiune biruitoare.slavit sa fie Domnul in veci amin.
|