![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Vad insa ca le analizezi foarte profund. Cam ce marfa crezi tu as avea de vanzare? Ce as putea da pe acest forum? Vreo otrava, ceva? |
|
|||
|
|||
![]()
Sectantii astia da-i cu postul, da-i cu rugaciunea...frate.
N-au auzit si ei de ceva mai cool, de un shopping, un fitness, ceva? :)) Citat:
Nu este nimic rau sa ceri Duhul Sfant, sa insisti si sa te astepti sa primesti. Asa ne invata Iisus, asa au facut Apostolii. Faptul ca in BO se spune ca nu e bine sa iti doresti sau sa ceri un dar duhovnicesc nu e problema mea, dar cred ca nu ar trebui sa fie admonestati si cei din alte confesiuni. Pentru ca a cere cu staruinta Duhul Sfant si a ravni dupa daruri sunt imperative biblice. Last edited by penticostalulmantuibil; 16.05.2010 at 23:23:07. |
|
|||
|
|||
![]()
sectari dupa citeva zile de lingerea ranilor si-au ascutit armele si ataca cu toata furia HO MA CA DOAR NU SUNTETI TURCI.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Cred ca te refereai la fraza aceasta, nu???:"Adica, da-i cu postul, cu rugaciunea...dar hai sa insistam putin, poate primiti darul mai rapid, fara eforturi inutile...si de ce in 3 zile, ci nu chiar in cateva ore?" Specific, postul si rugaciunea am inteles ca tin cam 3 zile, si asta probabil pentru cei mai pacatosi...pentru ca ceilalti poate primesc darul de cum participa la exteriorizarea "darului" celor din jur, fiind influentati de atmosfera originala...sau nu banuiesc eu bine? Ce valoare are pentru tine aceasta "admonestare" totusi, cum te afecteaza...si de ce?Pe mine oare de ce nu ma intereseaza catusi de putin opinia adventistilor, penticostalilor...sau evanghelistilor ( in sensul ca nu dau nicio para chioara pe ce cred ei)? Ceva biblic e si pentru carismaticii care se arunca pe jos, care alearga prin Biserica, sau care danseaza cu serpii pe ritmuri tribale, deci de ce imi oferi acest argument...ca si cum ar avea vreo validitate, asa, doar pentru faptul ca scrii aceste cuvinte, asa cum le scriu si ei?
|
|||
|
|||
![]()
PENTICOSTALE CE AI PUTEA TU DA PE FORUMUL ACESTABUN?nu ai pentru tine ce ai da oare si la altii?
|
|
|||
|
|||
![]()
vasilica ai prins grai oare ce mai ii fi vrind si te ce tot spuneai aclo cu sectari? ba tu esti sectar intelegi? si nu o mai lungi atita.sau vrei sa ne spui si tu ceva in limbi apocaliptice?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Daca pentru tine sunt doar vorbe-n vant...atunci de ce mai intrebi? Pentru mine Biblia este autoritatea cea mai competenta. Sa presupunem ca o foloseste si o secta periculoasa. Ar trebui ca eu sa nu o mai folosesc? Nu am de unde sa-ti dau raspunsuri cu o mai mare autoritate decat ale lui Iisus sau ale Apostolilor. Si eu asa sunt format: vorbesc din Biblie, iarta-ma. Last edited by penticostalulmantuibil; 16.05.2010 at 23:48:14. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cauta si tu un polizor, ceva ![]() Pai, mai frate Gibi, uite, te mai bag pe tine in seama. Asta nu-i un lucru bun? Te mai indemn sa pui si tu mana pe o carte de gramatica. Te mai apreciez cand scrii poetic... Ma mai cert cu tine, ma mai impac...ca fratii... Last edited by penticostalulmantuibil; 16.05.2010 at 23:59:27. |
|
|||
|
|||
![]()
penticostale si de voi spun uni ca sunteti o secta periculoasa dar eu zic:voi sunteti doar niste pechinezi rai si latratori in rest nimic.
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre vorbirea cu mortii | strajeru | Secte si culte | 2 | 09.04.2018 22:32:16 |
Care este adevarul despre vorbirea in limbi ? | petrut-angel | Secte si culte | 1534 | 12.03.2018 22:00:37 |
Vorbirea in limbi - ajutor | Archangel | Reguli generale de utilizare a forumului | 37 | 03.01.2013 12:16:48 |
Dilema unui ortodox privind darul vorbirii in limbi la penticostali | gpalama | Secte si culte | 4 | 29.05.2010 21:11:29 |
DESPRE VORBIREA IN LIMBI | Ioan_Ciobota | Generalitati | 4 | 24.03.2010 17:09:10 |
|