![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu s-a transformat religia iubirii in nimic, ea a fost si ramane. Sunt unii care o "aplica" prost si care n-au inteles-o, insa asta nu e din cauza religiei in sine si nici nu poti acuza majoritatea crestinilor ca sunt asa (intrucat isi vad de treaba in casele lor si nu-i intereseaza ce fac evreii si nici macar vecinii de palier dpdv al pacatelor). Pe de alta parte, noi nu avem voie sa judecam pacatosul. Dar pacatul trebuie sa il uram (si la noi si la ceilalti cand il vedem ca ne ruineaza aproapele). Daca vad un betivan care si-a distrus viata, nu il urasc pe el, ci patima alcoolului. Si ii spun sa se lase de baut. Si el crede ca il judec si ca nu-l iubesc. Cine crezi ca iubeste de fapt ?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cel care vrea binele aproapelui. In exemplul tau, ai dreptate. Sa nu uitam totusi ca nu toate lucrurile considerate pacatoase de catre crestini, sunt considerate pacatoase si de catre adeptii unei alte religii... Last edited by maria-luisa; 17.05.2010 at 10:26:29. |
|
|||
|
|||
![]()
Si daca venind vorba despre evrei la o adica, spun, Dumnezeu sa aiba mila de ei, am judecat oare sau nu i-am iubit?
Un crestin spune de zeci de ori pe zi "Doamne ai mila de mine ca sunt pacatos netrebnic etc". Daca l-am iubit pe evreu ca pe mine insumi cand spun Dumnezeu sa aiba mila de ei pentru pacatele lor, inseamna ca l-am judecat si ca asta nu a fost iubire? Repet, spun acelasi lucru pentru mine insami.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Na, asa ceva chiar n-am zis cu evreu indracit etc.
Hristos sa aiba mila de noi toti ca toti avem nevoie si acum, si la Judecata.
|
|||
|
|||
![]()
Asa este. :)
|
|
|||
|
|||
![]()
In 3-4 thread-uri s-a deviat de la subiect ,discutand cu maria-luiza(cred ca ar trebui deschis un thread special )
rezumand ce s-a scris pana acum ar fi cam asa: crestinul reproseaza evreilor ca ..nu l-au recunoscut pe Iisus..ca l-au rastignit.. evreul :-taci.tu ai legea iubirii si nu ai voie sa ma judeci. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Conform credintei mele, am sa-ti intorc si celalalt obraz.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
CRED IN IISUS HRISTOS!!! |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Preotul roman | omnipod | Preotul | 21 | 09.03.2012 19:52:15 |
Dictionar forum | Melissa | Generalitati | 38 | 10.02.2011 10:26:18 |
A fi roman,o rusine | mihailt | Generalitati | 129 | 05.09.2010 19:52:32 |
Dictionar al scriitorilor romani (pentru cei interesati) | LapetiteMoc | Generalitati | 0 | 27.04.2010 11:38:20 |
Episcop roman rapit de k.G.B. | praxis | Intamplari adevarate | 2 | 18.11.2008 01:48:05 |
|