![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
SLAVA DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS, SFANTULUI NECTARIE, MAICII DOMNULUI SI TUTUROR SFINTILOR CARE SE ROAGA PTR NOI!!!!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Multumesc Sfinte Ierarh Nectarie, mare facatorule de minuni.
|
|
||||
|
||||
![]()
ajuta-ne sfinte Nectarie, mare facatorule de minuni.
|
|
||||
|
||||
![]()
de cand am intrat pe acest topic plang ca un copil,va rog daca este cineva care are ulei de la candela SF.NECTARIE si poate sa imi trimita si mie.doamne ajuta
|
|
||||
|
||||
![]()
Draga Dana sa stii ca si eu tanjesc dupa putin ulei sfintit de la candela Sfantului Nectarie dar pur si simplu nu stiu cum si de unde sa fac rost, eu fiind din Piatra Neamt si nu am posibilitate sa ajung la Bucuresti la Manastirea Radu - Voda. Asa ca va rog din suflet, cine ne poate ajuta, sa o faca pentru ca si Sfantul Nectarie il va ajuta la randul lui. Va rog mult!
|
|
||||
|
||||
![]()
Frati Crestini,
a umbla dupa mir de la Sf.Nectarie este multora cu NEPUTINTA!! Nu multi ajung in Eghina, nu multi ajung nici macar la Bucuresti la Radu-Voda, la Schitul Sinca-Noua din Brasov, la Biserica Sf.Nectarie din Iasi! Dar fiecare din noi putem avea ORICAND acasa ULEI de la Sf.Nectarie!!! CUM??? Am spus de N ori pe acest topic, am spus si altora pe privat sau alte topice, am spus oricand am avut ocazia: orice ulei din candela ars inaintea icoanei Sf.Nectarie este vindecator, in functie de CREDINTA celui ce se unge! Este de ajuns ca sa ai o icoana cu Sf.Nectarie, sa iei un pahar din casa mai frumos, il umpli cu ulei si cumperi o pluta cu fitil (se gaseste la biserici si la magazine bisericesti) si pui sa arda inaintea icoanei Sf.Nectarie, te ungi din candela aceea si te rogi la Sf.Nectarie si faci Acatistul sau, si acelasi efect il are, ca si atunci cand ai avea ulei din candela Sf.Nectarie din EGhina sau locasurile mai sus mentionate! NU CONTEAZA LOCUL, CI CREDINTA CU CARE TE UNGI! Icoane cu Sf.Nectarie se gasesc acum peste tot, pahare se gasesc in casele oamenilor, ulei la fel, pluta si fitile la fel, ce mai asteptam? sa ne pice din cer??? NU!! Toate ne sunt la indemana, ne lipseste numai CREDINTA!!! Sau poate nu aveti incredere in ceea ce va zic si va marturisesc, ca unul care are atata „experienta” in lucrarea Sf.Nectarie!!! Am trait pe cont propriu MULTE si toate numai prin credinta, si nu m-a invatat nimeni, dar va zic sa aveti incredere ca Sf.Nectarie lucreaza oricum, si cu ulei si FARA ulei din candela sa, si ca NU conteaza de unde e: din Athos, din Eghina, din Romania, sau Spania! AVETI INCREDERE CA PRIN CE VA ZIC SA AVETI FIECARE ACASA CANDELA IN FATA ICOANEI SF.NECTARIE SI SA VA UNGETI CU CREDINTA DIN EA, VETI AVEA SI TAMADUIRE SI PACE SI BUCURIE DE LA SF.NECTARIE!
Last edited by geo.nektarios; 16.05.2010 at 21:41:07. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Aseara, aveam o durere suparatoare la ficat, sau ma rog in partea ficatului, desi nu sunt adepta mancarurilor grele...aveam o durere. M-am rugat Sf. Nectarie, si ii multumesc din tot sufletul meu, m-a ajutat, si durerea mi-a disparut si chiar am adormit imediat. dupa ce m-am rugat, i-am promis Sf. Nectarie ca o sa scriu azi pe forum, despre aceasta minune.
Multumesc Sf. Nectarie. Doamne ajuta |
|
|||
|
|||
![]()
Te pot ajuta eu daca vrei, da-mi id-ul de mess si imi dai si adresa totodata
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
Tags |
ana |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
minunile de azi | florintoro | Intamplari adevarate | 6 | 15.08.2021 00:03:20 |
minunile sf. nectarie | cosmin_82 | Intamplari adevarate | 140 | 17.04.2020 05:26:54 |
Minunile lui Iisus | Florin Liviu | Generalitati | 24 | 21.01.2011 21:47:33 |
|