![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Sau raspund altii pana atunci? Nu stiam ca esti prezicatoare...
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
pt.discutii la obiect ..d-le ben_gal,astept sa sustineti fata ..ce faceti?poate chiar d.l profesor ..nu se preteaza?hai ca tine taranca la tavaleala. |
|
|||
|
|||
![]()
Ti-e rau? Crezi ca vorbesti cu dl. ben_gal?
|
|
|||
|
|||
![]()
esti depasita de situatie.
apropos..pe site-ul lor cand mi-am pus crucea in avatar ..m-au zburat imediat.in numele Domnului,al dragostei.. evident. |
|
|||
|
|||
![]()
pe ce site ai fost? Poti sa-mi trimiti si mie site-ul ( si userul eventual,nu de alta, dar poate te-au zburat din alte motive)?
|
|
|||
|
|||
![]()
ti-l dau cu o conditie..nu mai intri pe asta.accepti?
acolo cand se da ignore cuiva dispar si toate mesajele pe care le-a scris. Last edited by o_tzaranca; 19.05.2010 at 17:08:33. |
|
|||
|
|||
![]()
Acesta este santaj. Nu accept, dar nici nu te cred. Nu cred acuzatiile pentru care nu se aduc si dovezi.
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
retrag comentariul 9santajul)scuze..de la nerv.
|
|
||||
|
||||
![]()
Oameni buni, terminati odata cu certurile astea. Daca vreti, puteti sa faceti un alt thread sau sa va trimiteti mesaje private.
Thread-ul acesta este despre cuvintele si sintagmele inlocuite in limba romana cu altele laice ori pagane. Nu despre altceva. Va rog frumos, caci prea a degenerat disputa asta.
Sunt împotriva: avortului, homosexualității, sectelor, ateismului, masoneriei, păgânătății, ereziilor, ecumenismului, băncilor, cipurilor și actelor cu cip, politicianismului și a părăsirii patriei. Să ascultăm de poruncile lui Dumnezeu și atât! Viitoarele legi și acțiuni statale nu vor duce decât la compromiterea noastră ca ființe dumnezeiești și la pierderea libertății. Noi nu suntem legați de aceste rânduieli lumești deșarte și satanice, ci doar de voia Domnului! |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Preotul roman | omnipod | Preotul | 21 | 09.03.2012 19:52:15 |
Dictionar forum | Melissa | Generalitati | 38 | 10.02.2011 10:26:18 |
A fi roman,o rusine | mihailt | Generalitati | 129 | 05.09.2010 19:52:32 |
Dictionar al scriitorilor romani (pentru cei interesati) | LapetiteMoc | Generalitati | 0 | 27.04.2010 11:38:20 |
Episcop roman rapit de k.G.B. | praxis | Intamplari adevarate | 2 | 18.11.2008 01:48:05 |
|