![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]()
Daca spui ca ai iubit e imposibil sa nu mai poti iubi.Cei care iubesc o data vor iubi toata viata.Nu varsta e un impediment.Singurul inamic al nostru suntem noi insine.Iubirea nu inseamna sa tii doar la cel de langa tine.Iubirea o simti pur si simplu in fiecare zi pentru ca traiesti ,o simti cand esti cu familia,cu prietenii,cand ii vezi pe cei de langa tine ca se iubesc,cand vezi bunatatea oamenilor,cand vezi doi batranei tinandu-se de mana...Este atata dragoste in jurul nostru dar trecem pe langa ea nepasatori si nu invatam nimic.
E foarte greu sa descrii iubirea, dar cel mai simplu e sa o simti si sa nu-ti fie frica sa o arati celor dragi si sa o primesti de la cei dragi. In 28 de ani m-am convins ca singurul lucru care uneste oamenii este dragostea.Celelalte mituri despre bani,masini,frumusete sunt valabile pentru cei ce cred in ele. Eu ma rog mereu sa pot iubi ,restul sunt sigura si am credinta ca vor veni la tipul lor |
|
||||
|
||||
![]()
Iar dragostea se concretizeaza prin gesturi frumoase de atentie, gingasie, ajutor,daruire totala , neconditionata.
Alegerea depinde de aparitia acelui ceva inefabil... scanteia...o potrivire in ganduri , sentimente, completare reciproca...puterea de sacrificiu. Sa fii pregatit sa duci crucea impreuna, pe un drum drept, fara minciuna, perfidie, egoism, sa gusti impreuna bucuriile dar si infrangerile, sa-l ajuti pe tovarasul tau daca a cazut, sa-i fii sfetnic sa-i oferi permanent ceva care sa nu semene cu ieri -din frumusetea caracterului tau.
Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul) |
|
|||
|
|||
![]()
multumesc !-cori_marib
alexa 290881 rodica 50 nu mai sunt cu tipul acela de ceva vreme dupa ce am deschis topicul ,nu simteam ca ne leaga ceva. acum sunt singura si ma gandesc cu groaza ca iar voi petrece o vara singura,m-am saturat de mine,nu credeam ca va fi asa de greu sa-mi gasesc pe cineva potrivit......cred ca ma pedepseste Domnul ca m-am casatorit la 23 fara sa stiu ce fac. am ajuns sa-mi fie rusine sa mai ies afara din casa,simt ca parca toata lumea rade de mine,acasa,la serviciu toti colegii fac glume pe seama mea ca de ce nu ma marit...de aceea am ajuns sa urasc tot ce e legat de casatorie si sa accept ca nu e pt mine si gata. |
|
|||
|
|||
![]()
Nu deznadajdui, Dumnezeu nu vrea raul nostru si iti va linisti sufletul intr-un fel sau altul!
Lumea vorbeste pentru ca asa e lumea ![]() Doamne ajuta! ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Last edited by Micael; 02.06.2010 at 22:17:16. |
|
||||
|
||||
![]()
Ce nu face vrajmasul ca sa abata mintea de la cugetarea spre Dumnezeu...
Grea intrebare in titlul thread-ului, dar cred ca ne priveste mai putin, desi ma intreb si eu foarte des asta. Cred insa ca trebuie sa ne rugam mai mult sa nu se faca voia noastra ci mila Domnului si spus constant paraclisul Maicii Domnului.
"Nimic nu poate inlocui crestinismul; nici toată cultură antică precrestină. Eu sînt de părere că apogeul Europei nu e la Atena, ci în Evul Mediu, cînd Dumnezeu umbla din casă în casă. Eu definesc strălucirea epocilor istorice în functie de geniul religios al epocii, nu în functie de isprăvi politice" |
|
|||
|
|||
![]()
micael
poate ai dreptate,cred ca astept un fel de print pe cal alb sa vina sa ma faca fericita,ce e rau in asta? pelerinul s-ar putea ca toata nefercirea sa fie si de la o credinta mai slaba,daca nu pot mai mult... altceva nu ma simt mereu foarte jos am si zile bune,nu ma gandesc numai la asta :))) |
|
||||
|
||||
![]()
Pai vezi, tocmai asta este problema... Fat-frumos e doar un personaj din basme... Barbatii reali sunt oameni cu probleme, cu griji, cu defecte, care au nevoie poate de cineva care sa-i iubeasca si sa-i accepte asa cum sunt. S-ar putea sa ajungi sa-l salvezi tu pe print, in loc sa te salveze el pe tine :) Trebuie sa ai in vedere si acest lucru... Cu putina imaginatie, eu cred ca broscoiul poate fi prefacut in print fermecat :)) Si nu te mai gandi atat de mult la tine! Tot spui: eu sa fiu fericita, sa ma faca pe mine fericita, ca si cum te-ai pune pe tine pe primul plan. Ca sa-ti gasesti fat-frumosul trebuie sa spui: el sa fie fericit, cum sa fac sa fie el fericit. Nu e mult mai bine asa? Gandeste astfel, si-l vei gasi...iti spun eu, pe cuvant de inger. :))
Last edited by Micael; 06.06.2010 at 23:34:39. |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Alesul | Anna | Nunta | 213 | 07.11.2017 18:40:17 |
cauta cu inima si cu tot ce stii, nu cerceta cu ochii | Man Teo | Generalitati | 15 | 15.08.2011 19:17:52 |
cum putem stii care este voia lui Dumnezeu? | skicolour | Intrebari utilizatori | 13 | 18.01.2011 14:12:28 |
|