![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Da, asa este! Si mie imi plac postarile lui AlinB! Adevarul este unul singur, chit ca deranjeaza pe unii postarile lui ortodoxe!
|
|
|
|||
|
|||
|
O fi Alin B tare ca betonul,dar nu mai amarati un om care nici macar nu mai vorbeste, de Teodor zic.Caci daca el a intrat in acest protest,inseamna ca ceva l-a suparat cu adevarat. Si suferinta nimanui nu e de dispretuit,indiferent ca e ortodox neortodox sau ce o fi.
Suferinta poate fi un prilej de smerenie,de regasire de sine .Sa nu o facem deci sa devina un prilej de scarba si de pierdere a unui om. Si mie imi place fermitatea lui Alin dar si ironia fina a lui Teodor,un fel de auto-ironie colectiva ,inviora acest forum si il umaniza. Cunoastrea dogmelor ortodoxiei este doar faza de inceput a mantuirii . Practicarea Ortodoxiei si gasirea dragostei catre ceilalti ,este adevarata desavarsire ortodoxa. |
|
|
|||
|
|||
|
Eodor are un stil unic, cum am spus, da culoare forumului. Mie mi s-a parut a fi chiar un om tare si de nezdruncinat, nu inteleg cum de s-a lasat afectat de unele vorbe. Hai , eodor, treci peste si fii cel cu care ne-am obisnuit! Adu-ti aminte de sabia pe care o porti ...
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|
|||
|
|||
|
au inversat rolurile :
eodor a devenit serios alin face glume..a fost o gluma,nu? |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|||
|
|||
|
Citat:
1. sa se spovedeasca duhovnicului de aceasta mahnire si sa ceara sfat....sa lanseze protest, sau nu? 2. sa ii spuna oful in privat lui Alin, cred ca Alin l-ar fi inteles. Dar asa....e ca un indemn la dezbinare...sa sarit si noi impotriva lui Alin. Ceea ce nu as face, oricum, pentru ca imi plac postarile lui. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Protest la parlament | Melissa | Generalitati | 65 | 14.03.2011 14:26:45 |
| Protest pentru adeavar | laurschepsis | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 09.10.2009 14:42:03 |
| Mars de Protest... | C.tin | Stiri, actualitati, anunturi | 65 | 09.06.2009 10:14:33 |
| Protest | maryukbebe | Preotul | 6 | 31.05.2009 03:49:02 |
| PROTEST | silverstar | Generalitati | 14 | 28.10.2006 13:47:46 |
|
|