Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Biserica Romano-Catolica

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 26.05.2010, 12:25:46
AndruscaCIM's Avatar
AndruscaCIM AndruscaCIM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.08.2009
Locație: Germania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de heaven Vezi mesajul
Iarta-ma,am apreciat in mare postarile tale,dar cu ce ai scris mai sus m-ai pocnit direct in moalele capului,ca sa ma exprim mai plastic....
Inchizitorii nu reprezentau justitia,ci o groteasca imitatie a ei si este bine stiut ca participau la torturile care trebuiau sa smulga confesiuni nefericitilor care cadeau in ghearele lor.
Acele monstruozitati nu sunt decat o pata pe obrazul a ceea ce ar trebui sa reprezinte justitia si o biserica crestina!
Ce binefacere sa fie sa ai o justitie condusa de un individ precum Thomas de Torquemada?
Exact aceeasi reactie am avut-o si eu...si chiar vis vis de toate aceste pete negre ale unei Biserici inselate ( lucru care il stie toata lumea)..are o atitidune de mandrie, si de dispret fata de cei care au o opinie normala despre aceste inselari,ba chiar e suparat pentru faptul ca unii crestini catolici sanatosi la cap "afirma cu glas timid" ca da, Biserica Catolica a gresit...pentru ca in opinia lui a facut numai, dar numai voia lui Dumnezeu (probabil acuza chiar Biserica Ortodoxa ca nu a torturat, si parjolit oameni dupa un sistem bine pus la punct, si cu lazi pline de marturii ascunse pe undeva).

Tags
primatul papal, roma, vatican

Thread Tools
Moduri de afișare