![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
||||
|
||||
![]()
HTML5 e o tehnologie pentru care nici macar nu au terminat de scris specificatia, iar implementarile ei inca lasa de dorit. Scribd s-a cam pripit si am tot auzit ca sunt probleme de cand au trecut pe HTML5 si au abandonat Flash.
Sfatul meu ramane tot asta: folositi cele mai recente versiuni stabile de Firefox, Chrome, Opera sau Safari, browsere care implementeaza intr-o masura sau alta HTML5. Internet Explorer in versiunile curente nu are habar. HTML5 e implementat direct in browser, nu e nevoie de nimic in plus. Aveti grija cand cautati - alegeti limba romana pentru rezultate, pentru ca daca nu faceti asta o sa caute numai in carti scrise in engleza.
|
|||
|
|||
![]()
a fost site-ul in lucru...asa mi-a zis un prieten...mie nu imi mai gasea nimic...indiferent in ce limba cautam...
|
|
|||
|
|||
![]()
Trecerea de la flash la HTML e cea mai mare porcarie pe care au putut s-o faca desi am impresia ca au probleme cu hostul din cate vad au bagat mai nou si plata pt download...
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cat de mult ne-am schimbat! | costel | Generalitati | 34 | 01.02.2013 23:12:35 |
Moliftele sf vasile se pot citi de orice preot? | ingerul_pazitor | Generalitati | 46 | 15.12.2011 17:43:48 |
Cati psalmi se pot citi intr-o zi? | alinpescarul | Generalitati | 5 | 21.03.2011 23:03:57 |
s-a schimbat programul la manastirea radu voda(sf nectarie) | annajanette | Generalitati | 6 | 18.07.2010 20:29:08 |
|