![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu am nici un beneficiu sau procent din vanzari.Singurul castig este cel spiritual si duhovnicesc.
|
|
|||
|
|||
![]()
poate eu te cred da nu cred ceilalti prea mult o invirtesti
|
|
|||
|
|||
![]()
Daca ma crezi tu ,sunt linistit..
|
|
|||
|
|||
![]()
Am fost si eu la conferinta de la Iasi. A fost destul de interesant. M-a amuzat cum povestea de intalnirea sa cu Maica Tereza - a spus ca in primele zile, incerca sa o convinga sa treaca la hinduism. El i-a zis ca nu crede in Hristos, insa Maica Tereza i-a spus ca El exista si ca ea este logodita cu El, aratandu-i verigheta.
Am auzit opinii pro si contra lui Klaus. Deocamdata nu imi dau cu parerea. Am cumparat o carte de a sa si o voi citi cand voi avea timp. Am si autograf si o poza cu el! :)) Daniel, am fost in aceeasi sala! :) Nu stiam ca o sa vii. Tu de unde esti? |
|
||||
|
||||
![]()
Daniel,
Klaus(am citit 2 milioane de km....) este un om de exceptie dar mai asteapta-l pana reuseste... inca nu e un exemplu demn de urmat. El inca mai incearca sa treaca la ortodoxie... Avem destui sfinti ca sa-i urmam. Nu trebuie sa-l intelegem pe Klaus, dar putem sa-l iubim ca pe un frate care incearca impreuna cu noi. Mai bine sa-l intelegem pe Hristos si pe cei care l-au urmat cu adevarat si au ajuns Sfinti. |
|
|||
|
|||
![]()
Dupa marturisirea sa,Klaus are 25 ani de ortodoxie.Si desi are multi contestatari,are si multi oameni care il apreciaza,si mireni dar si din randul clerului,nu numai de la noi,dar si din alte tari ortodoxe pe care le-a mai vizitat.
Se face o confuzie aici,asemanandu-se Klaus Kenneth cu Sfintii Parinti.Nu a spus nimeni ca ceea ce spune el,este de aceeasi valoare,chiar Klaus spune la conferinte ca el nu este teolog. Marturisirea lui atinge insa doua categorii : 1.Cei care mai cocheteaza cu alte religii 2.Crestinii care nu au o traire autentica in Hristos. Eu fac parte din a doua categorie,si mi-a folosit Kenneth ca exemplu de traire crestina,fara a face deloc compromisuri. Observ ca sunt crestini care nu au nevoie de aceasta marturisire.Este dreptul lor,calea lor de mantuire.Fiecare poate opta pentru un exemplu sau altul din viata,fara ca asta sa afecteze pe ceilalti. Eu il apreciez foarte mult pe Klaus,dar in dimensiunea pe care am relevat-o mai sus. |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
VAI VAI CE AM AUZIT | emanuel2007 | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 212 | 18.10.2008 22:28:55 |
Am auzit de un film fain! | fratia | Stiri, actualitati, anunturi | 4 | 07.08.2008 20:21:45 |
Ati auzit de ... | eternetyz | Stiri, actualitati, anunturi | 5 | 28.02.2007 16:25:06 |
|