![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Doamne-ajuta!
Bunul Dumnezeu, Prea Sfanta Nascatoare de Dumnezeu, Sfintii si ingerii sa va ocroteasca. Sa va bucurati de puiuti si inimioarele lor sa se umple de bucuria de va avea mama. Pacea, lumina si dragostea sa va tina impreuna cu cei dragi intru Hristos. Doamne-ajuta!
Parintele Arsenie Boca: Am vrut sa pun mana pe radacina durerii, care nu este alta decat pacatul... Rugandu-ma - pentru Pacea a toata lumea si pentru bunastarea Sfintelor lui Dumnezeu Biserici - aud deodata in urechea dinauntru infruntarea amarnica: "Nu te ruga de Mine sa le dau Pace, roaga-te de oameni sa-si schimbe purtarile, daca vor sa mai vada Pace pe pamant"..." |
|
|||
|
|||
![]()
Hmmmm, in acelasi an, in aceeasi zi, acum pe acelasi forum. Cam multe coincidente!
![]() La multi ani cu multa sanatate si prisos de daruri duhovnicesti de la Domnul! ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Multă sănătate, bucurii și împliniri să aveți !
|
|||
|
|||
![]()
Multi ani intru Hristos! Dumnezeu sa va intareasca intru bine si frumos, Luminoasa sa va fie Calea, bucurie sa va Adevarul si implinire Dragostea.
Doamne-ajuta!
Parintele Arsenie Boca: Am vrut sa pun mana pe radacina durerii, care nu este alta decat pacatul... Rugandu-ma - pentru Pacea a toata lumea si pentru bunastarea Sfintelor lui Dumnezeu Biserici - aud deodata in urechea dinauntru infruntarea amarnica: "Nu te ruga de Mine sa le dau Pace, roaga-te de oameni sa-si schimbe purtarile, daca vor sa mai vada Pace pe pamant"..." |
|
|||
|
|||
![]()
La multi ani cu multe binecuvantari duhovnicesti!
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
||||
|
||||
![]()
La multi ani si din partea mea! Multa intelepciune!
|
||||
|
||||
![]()
Va multumeeeeesc tuturor!
![]() Din partea mea, pentru postitori, multe cirese si capsuni: ![]() ![]() Iar pentru nepostitori, un tort cu fructe: ![]() Pofta buna tuturor!
|
|||
|
|||
![]()
LA MULȚI ANI dragii mei !
Să vă dea Dumnezeu multă sănătate, înțelepciune și sporire în toate. |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Membri ai familiilor regale vest-europene "cuce- | PadreCory | Generalitati | 69 | 04.07.2010 18:14:17 |
Hristos a inviat! si pentru membri altor confesiuni crestine | mihailt | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 6 | 09.04.2010 01:20:01 |
FORUM | iosif | Generalitati | 16 | 30.06.2009 08:17:16 |
Aniversari | nede_mar | Generalitati | 1 | 30.08.2008 16:59:34 |
Aniversari si comemorari | ancah | Stiri, actualitati, anunturi | 9 | 31.08.2007 08:01:08 |
|