Citat:
În prealabil postat de umilul
Iustin are mare dreptate. Singurul care ne iubeste si nu ne paraseste niciodata este Bunul Dumnezeu si Mantuitorul nostru Iisus Hristos. Roaga-te in continuare cu rabdare si El iti va dezvalui Calea de urmat. Pace tuturor si iertati-ma daca v-am gresit !!
|
Foarte frumos Iustin, versetul din biblie are multa dreptate si ar trebui sa ne puna pe ganduri pe toti, ca uneori iubim pe iubita mai mult ca pe Dumnezeu, sau pe parinti sau pe frate si apoi ne gandim de ce ni se intampla atatea lucruri, daca nu iubim pe EL din toate inima noastra, si ne inchinam si idolatrizam omul de langa noi nu are cum sa ne fie bine.
Toti trecem prin asemenea situatii, roaga-te pentru linistea sufleteasca.
Eu nu stiu daca il iubesti sau e codependenta, te-ai obisnuit cu el, din cate inteleg a fost primul iubit, gandeste-te ce vrei de la un baiat? el avea totul?
Participa la slujbe si la vecernie si intelege Voia Domnului, daca va vrea EL vei fi cu el, daca nu nu, sa nu te superi pe Domnul, pentru ca el ne protejeaza, ne da numai bine si uneori ne fereste de rau, poate nu e voia Domnului sa fi cu el, incearca sa te resemnezi.
Cauta un duhovnic si o biserica unde sa mergi la slujbe la vecernie, o sa te ajute mult.