![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Stiti de ce sunt simbolizate? Crucea simbolizeaza credinta, ancora speranta si inima dragostea. Ce frumos.
|
|
|||
|
|||
![]()
Dragii mei, ma inclin cu smerenie in fata frumusetii inimilor voastre, iar ochii mi se aburesc de o placuta emotie, chemand lacrima bucuriei vietii. Ati eliberat o parte din comorile sufletelor voastre si va multumesc pentru aceasta. Doamne cat de frumos ati scris toti! Dumnezeu sa va imbogateasca inmiit.
|
|||
|
|||
![]()
Eu cred ca iubirea si credinta sunt acelasi lucru pentru ca iata : daca iubesc dar nu cred sunt smintitor sau smintit iar daca cred si nu iubesc nu foloseste nimanui nici mie. Iubirea si credinta sunt ca mana dreapta si mana stanga : fara oricare din ele am fi ciungi ! Totusi marea lectie trebuie sa ramana Iubirea care este mantuitoare si singura. Credinta vine singura sau doar daca ne-o trimite Domnul.
Last edited by Florin Liviu; 10.06.2010 at 21:17:56. |
|
||||
|
||||
![]()
Exista o iubire pamanteasca, palida, pe care o au cei care nu-L cunosc pe Dumnezeu, caci fie ea iubire de parinti, de copii, intre soti,de prieteni,daca nu este insotita de credinta in Dumnezeu,ea nu da plinatate sufletului. Este nevoie de credinta, pentru a avea iubire. Mai intai este credinta, apoi este nadejdea- care se incununeaza , asa cum spunea Sfantul Apostol Pavel, cu Dragostea. Si abia atunci poti sa spui ca nu mai traiesi tu, ci Hristos traieste in tine.
Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul) |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
intreb si eu... | umila123 | Generalitati | 19 | 27.01.2010 11:28:38 |
Nu-mi place cum suna... intreb doar ... | cristinalex | Biserica Ortodoxa Romana | 23 | 23.01.2010 22:00:16 |
Au existat femei in randul clerului? - Articol interesant | sophia | Preotia (Hirotonia) | 54 | 01.10.2009 13:25:06 |
|