![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
O intrebare am si eu pt catolici, pe care mereu mi-am dorit sa o inteleg ?
Papa e infailibil. Papa a omorat oameni nevinovati. Crimele acelea erau pacat sau nu? Da sau nu? Niciodata nu am inteles asta.
Last edited by podolski_2; 11.06.2010 at 01:14:49. |
|
|
||||
|
||||
|
[quote=podolski_2;258306]O intrebare am si eu pt catolici, pe care mereu mi-am dorit sa o inteleg ?
Papa e infailibil. Papa a omorat oameni nevinovati. Crimele acelea erau pacat sau nu? Da sau nu? Niciodata nu am inteles asta.[/QUOTE poate te ajuta asta... http://www.youtube.com/watch?v=NMbEv...eature=related
|
|||
|
|||
|
Citat:
Oare acestea sunt pacate sau nu...aici este o mare dilema! |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
da , dar nimeni nu zice de Sf. Ilie ca era infailibil. Dar eu ma intreb de papa. Daca e infailibil , nu poate gresi. Videoclipul nu pot sa il vad, lore86 (probleme la pc-ul meu) .
|
||||
|
||||
|
copiaza adresa si mai incerca.nici mie nu imi merge intotdeauna. e un extras din conciliul de la vatican. e raspunsul oficial al catolicilor la intrebarea ta.
|
||||
|
||||
|
Văd că indiferent care este tema topicului, ajungem la aceleași obsesii. Când spuneți "papa a omorât oameni nevinovați", la cine vă referiți ? Numiți măcar doi astfel de oameni nevinovați omorâți de papa.
Acuma, despre Sf Ilie: noi, catolicii, credem că a fost infailibil. Spunem asta la fiecare Sf Liturghie, când mărturisim despre Spiritul Sfânt că "a grăit prin prooroci". Desigur, pentru unii ortodocși, proorocii se poate să nu fie infailibili. Infailibili nu sunt decât...ei înșiși, când îl judecă pe patriarhul Bisericii lor, pe întreg Sinodul Bisericii lor și îi scot pe toți eretici, pe când drept măritori sunt numai ei înșiși și cu starețul Varzufie.
|
||||
|
||||
|
Citat:
E curat ca lacrima. Deci pana la urma cu crimele alea cum ramane? Au fost gresite sau nu? Da sau nu? Asta vreau sa aflu.
|
||||
|
||||
|
Ma acuzi ca e o obsesie pt ca nu vrei sa raspunzi.
Au fost gresite sau nu crimele acelea din cruciade?
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Cred ca m-am grabit crezand ca Sihastria trebuie resfiintita si Duhul Sfant nu se mai pogoara acolo. Dumnezeu si Maica Domnului stie. Eu am fost acolo acum cateva zile si am fost nemultumit ca nu m-a vazut si rezolvat un parinte de acolo. Poate n-aveam nevoie si era de ajuns inchinarea la biserica.
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Maine la Manastirea Sihastria | cristiboss56 | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 22.04.2010 00:00:02 |
| Manastirea Sihastria | ilinca78 | Pelerinaje la locuri Sfinte | 19 | 20.10.2009 01:07:06 |
| Manastirea Sihastria | Lyllyana | Muzica Bisericeasca | 1 | 26.01.2009 17:07:28 |
| MANASTIREA SIHASTRIA- NEAMT | filotegheorghe | Generalitati | 2 | 04.09.2008 15:02:12 |
|
|