![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Doamne ajuta! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Din pacate pentru tine si cei care au facut donatii, adevarul de la banca e altul. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Precizare:este foarte grav ce spui.Acuzi un om de inselaciune si amesteci si o banca in afacerea asta.Serios vorbind>poti ajunge sa fi dat in judecata pt asa ceva.Gata cu gluma.Daca este o inselaciune vreau probe.Daca este o calomnie>Topcat:sa nu intri in beleaua vietii tale.O banca asupra careia pluteste suspiciunea de a fi sifonat date confidentiale,mai ales in aceste vremuri,te va da in judecata.Mare atentie la ce afirmatii faci.Asa ca te rog posteaza pe ce te bazezi ca sa stim adevarul. Last edited by Scotianul; 18.06.2010 at 15:25:56. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Poti sa il intrebi insa pe respectivul de ce donatiile la BRD se fac in contul sotiei si de ce are nevoie de banii pentru tot creditul si nu pentru suma restanta si cea de pina la recolta. De asemenea, daca a cistigat la Superbingo Metropolis :) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Am sa verific cele spuse de tine.Sa citesti ce ti-am scris mai sus.Anonimatul nu te va feri de consecinte legale.Laurschepsis a postat unde se pot face donatii asa ca voi verifica chiar acolo daca este cazul.Iti mai spun odata:anonimatul nu te va apara.Este foarte grav ce ai spus.Intreaba un avocat.Nu te baza pe proxy sau alte smecherii.Trust me. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Acuzatia ar fi de calomnie+banca care te-ar putea acuza ca i-ai lezat imaginea.Se platesc daune-interese la greu asa ceva.In Vest nimeni nu se risca sa spuna asa ceva decat daca are probe clare.O sa vedem.Eu personal voi face tot posibilul sa aflu adevarul.Bye
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Oricum, daca vorbesti cu preotul sa-mi spui si mie ce a spus, de la banca e putin probabil sa obtii informatii. |
|
|||
|
|||
![]()
Sunt foarte serios.Mai ales cand este vorba despre banci.Si tu de unde stii daca spui ca eu nu pot obtine aceleasi informatii?Pai tu cum le-ai aflat?Ai spus clar>,,adevarul de la banca e altul".Inseamna ca ai info confidentiale din banca.Ai indicat banca BRD.Am rude care au cont acolo si vreau sa stiu daca se sifoneaza info care pot ajunge pe forumuri.Sunt foarte serios Topcat.Nu glumesc deloc.Vorba multa saracia omului.O sa vedem ce vom afla.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
numai bine..