Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Umanitare

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 18.06.2010, 16:07:41
Scotianul
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de topcat Vezi mesajul
Sint informatii pe care le poti deduce si singur. Cind esti disperat sa platesti un credit dai contul propriu, pentru ca banca sa isi traga de acolo banii.
De asemenea, o colega de forum a intrebat de mai multe ori daca si-a platit din credit cu banii deja platiti, nici un raspuns.
Stai linistit, nu se sifoneaza nici o info, am avut doar o revelatie. Nu se poarta pe acest forum?
Nu,nu prea am vazut sa se poarte revelatii ref la banci.Un cont,la o banca,este confidential.
Banca imi garanteaza asta cu unele exceptii(cum ar fi solicitarea organelor de urmarie penala).Daca date din contul meu ajung la terti atunci este foarte grav.Tu ai spus clar ca adevarul din banca este altul.La ce te referi?Nu te baga in mocirla fara sa fie cazul.Ai dat date foarte precise>info din banca,banca BRD,cui apartine contul,sume restante,sume totale....auzi ma..tu ma iei de cretin?Te unde stii ma asa ceva?Ai mintit sau ai date?Ai vorbit personal cu acel om?Ai verificat personal?Posteaza ma ce dovezi ai ca nu ai postat nimic si arunci cu noroi in acel om si in cel care l-a ajutat+restu care au dat bani.Daca acel om este un escroc macar sa stim toti.Proba revine celui care face o afirmatie.Adica tie.Este un principiu in orice instanta de judecata.Nu divina.Umana.

Ai ma dovezi sau ai vorbit aiurea?Daca esti corect arata frate ce ai si vom vedea cu totii.Eu nu te judec decat daca nu arati pe ce te bazezi.Daca ai dovezi voi fi primul care sa te sprijine in demascarea unui escroc.
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare