![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
Bai frate, ai alta „morga” intr-o roba. Esti mai impozant, faci impresie :)).
Si nu se imbraca in cearceaf pentru a se face diferenta: eu sunt pastor, tu esti enorias. Spuneai in prima ta postare ca neoprotestantii resping TOATE traditiile din Bisericile Traditionale. Nu e chiar asa. Doar pe cele care contrazic Scriptura, spun ei cu emfaza. Eu cred ca doar pe cele pe care nu le agreeaza ei :) Dar tu ce vrei sa zici: nu au voie neoprotestantii sa adopte ce imbracaminte vor? Pentru pastori, pentru convertiti, etc... Le discuta in Consiliile lor Bisericesti si le legifereaza pentru confesiunile lor. |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cateva intrebari pentru neoprotestanti si protestanti. | Seraphim7 | Secte si culte | 104 | 23.10.2022 00:36:38 |
Concurs pentru incepatori (si nu numai) - personaje si fapte biblice | sophia | Despre Biserica Ortodoxa in general | 47 | 10.11.2012 00:16:56 |
Ingerul pazitor,pentru toti oamenii sau numai pentru crestini? | mihailt | Generalitati | 45 | 12.11.2010 18:46:27 |
Pentru tineri și nu numai ( Răspunsuri despre viață și Dumnezeu ) | cristiboss56 | Resurse ortodoxe on-line | 54 | 01.12.2009 19:42:50 |
Pentru romanii din strainatate, si nu numai! | simona | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 24.10.2009 12:25:23 |
|