Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 23.06.2010, 14:03:56
Panthera Panthera is offline
Banned

Data înregistrării: 13.06.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Florin-Ionut Vezi mesajul
Nu se vor strica dispozitivele electronice, ci vor fi afectate retelele de trasport al energiei electrice. Vor fi afectate telecomunicatiile vrand-nevrand, poate mai putin cele prin mediile optice sau prin unde radio.

Exploziile solare sau evenimentele majore care au loc in Soare inseamna fluctuatii enorme ale campurilor magnetice care se propaga imediat spre Pamant. In ~ 9 minute de la inceperea furtunii solare, toate firele metalice care transporta curentul electric vor fi supraincarcate cu curentii generati de aceste campuri magnetice variabile (fenomenul e similar cu producerea curentului alternativ la dinamul de la bicicleta) si vor strica generatoarele si transformatoarele din capete, daca nu au protectie la supracurent. Dar si daca au protectie, depinde cat de puternica este furtuna solara si cat timp dureaza... Sau poate ca mediile de transport nu vor rezista la curenti uriasi, topindu-se instantaneu.

Oricum, e bine sa fim pregatiti cu lumanarea sau cu candela si cu mancare pusa deoparte pentru cand ne vor avertiza observatoarele care monitorizeaza activitatea Soarelui.
Furtuna asta va fii exact ca aia de 2001, adica insignificanta. Eu nu stiu de ce va bateti capul su atatea apocalipse, parca aveti nevoie de un sfarsit a lumii. 2012, lumea care se termina peste 100 de ani, maine vine potopul, soarele explodeaza peste un an... stati mai calmi fratilor. Pamantul nostru mai are de trait alte 5 miliarde de ani in caz ca nu o distrugem noi.
Reply With Quote
Vechi 23.06.2010, 14:08:46
Florin-Ionut's Avatar
Florin-Ionut Florin-Ionut is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.07.2008
Locație: Timișoara
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Panthera Vezi mesajul
Furtuna asta va fii exact ca aia de 2001, adica insignificanta. Eu nu stiu de ce va bateti capul su atatea apocalipse, parca aveti nevoie de un sfarsit a lumii. 2012, lumea care se termina peste 100 de ani, maine vine potopul, soarele explodeaza peste un an... stati mai calmi fratilor. Pamantul nostru mai are de trait alte 5 miliarde de ani in caz ca nu o distrugem noi.
Eu nu vorbeam de sfarsitul lumii, ci de o perioada relativ scurta in care va fi un haos temporar in zona lovita de furtuna solara. Daca Romania sau orice alta tara nu va avea curent electric pentru sa zicem doua luni, iti imaginezi situatia ta si a familiei tale in perioada asta? De aia e bine sa fii prevazator.

Ca veni vorba, nu are cum sa fie sfaritul lumii in 2012. Daca il prevesteau pentru 2030, mai credeam si eu... :)

Ascultați Noul Testament ortodox online.
Reply With Quote
Vechi 23.06.2010, 14:20:42
Panthera Panthera is offline
Banned

Data înregistrării: 13.06.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Florin-Ionut Vezi mesajul
Ca veni vorba, nu are cum sa fie sfaritul lumii in 2012. Daca il prevesteau pentru 2030, mai credeam si eu... :)
Tu crezi la tot, incepand de la religie.
Si exploziile solare nu o sa dauneze la electricitate atata timp cat iti trebuie o atractiune magnetica foarte puternica. Intr-o tara ca in Romania este posibil sa ramai fara electricitate ca statul nu are bani sa recostruiasca toate centralele, da bani sa costruiasca biserici. -.-
Reply With Quote
Vechi 23.06.2010, 15:29:54
eodor nastasa's Avatar
eodor nastasa eodor nastasa is offline
Senior Member

Data înregistrării: 31.03.2010
Locație: ...
Implicit

Mai ce zbierati atata, sadeti linistiti, nu merge mobilu' dai cu porumbelu' or' sageata lu' capitanu' Dan plaiesu', e-te-te, ati iesit din ciocu' berzi' cu nochia'n mana...ia sa vaz "muriti" vreo'mie de ani fara mobil or lapetop ? A ?
Vechi 23.06.2010, 15:46:17
gabriel 30 gabriel 30 is offline
Banned

Data înregistrării: 18.06.2010
Implicit

Exploziile solare puternice vor fi asemanatoare intrucatva exploziei de la cernobal,dar la o scara globala,stratul de ozon si asa distrus si decimat de poluarea terestra nu va mai face fata radiatiilor cosmice mai ales a celor solare care vor deveni mult mai intense si va ceda.
Atunci majoritatea populatiei planetei daca nu toata,va fi afectata de cancer,in special de piele,dar si de celelante si nu cred ca mai trebuie sa descriu ce va urma....
Reply With Quote
Vechi 23.06.2010, 15:55:22
eodor nastasa's Avatar
eodor nastasa eodor nastasa is offline
Senior Member

Data înregistrării: 31.03.2010
Locație: ...
Implicit

Citat:
În prealabil postat de gabriel 30 Vezi mesajul
Exploziile solare puternice vor fi asemanatoare intrucatva exploziei de la cernobal,dar la o scara globala,stratul de ozon si asa distrus si decimat de poluarea terestra nu va mai face fata radiatiilor cosmice mai ales a celor solare care vor deveni mult mai intense si va ceda.
Atunci majoritatea populatiei planetei daca nu toata,va fi afectata de cancer,in special de piele,dar si de celelante si nu cred ca mai trebuie sa descriu ce va urma....
Ne bronzam si noi un pic mai mult...

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Cel de-al 3-lea razboi mondial: foarte curand?! adelin Generalitati 67 03.02.2013 09:29:47
china avertizeaza rusia sunsray Stiri, actualitati, anunturi 4 09.12.2011 13:29:01
Doua predictii are relativitatii - confirmate (prin experimente de NASA) Eugen7 Teologie si Stiinta 2 18.07.2011 23:26:35
In curand vom primi binecuvantarea Domnului!!! vama9 Nunta 7 03.05.2010 15:34:17
nasa-sora mea nicosim Nunta 7 01.06.2009 14:06:58