![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Când sufletul îți plânge
Zdrobit în lupte amare Să nu renunți la Cruce Chiar spini de ai pe cale. Când ochii-ți cern doar lacrimi Și nu vezi izbăvirea, Tu nu lăsa ca noaptea Să-ți fure bucuria. Aproape e de tine Tatăl ce veghează N-a uitat de nimeni Dar tainic El lucrează. „- Eu, te-am purtat pe brațe Și vreau să te mai port! - Încrede-te în Mine ! Sunt Domnul Savaot.” Sunt Mielul ce pe Cruce, Plătit-am pentru tine! Ca tu prin ea, copile, Să te întâlnești cu Mine. El țese viața noastră Cu bune și cu rele Credința ne-o încearcă, Credința-i o avere! Alina T.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|
|||
|
|||
|
Eu nu-nțeleg!
De ce ades mi-e dat pe cale Să-ndur dureri în fel și fel? De ce-s lovit adesea oare? Eu nu-nțeleg! Dar știe El! Când cunoscut-am adevărul Și vrut-am să spun despre el, Silit am fost să tac adesea. De ce așa? O știe El! Din pâinea mea am dat la alții Făr' să mă tem c-am să mă-nșel. Răsplata: m-am ales cu piatra. De ce așa? O știe El! Când m-am luptat cu valul vieții Și când am vrut s-ajung la țel, Mă văd cu barca sfărâmată. De ce-i așa? O știe El! Când moartea luptă pe-ndelete Să rup-al dragostei inel, Rămân copii orfani pe drumuri. De ce-i așa? O știe El! Descurajat privesc adesea Calvarul, crucea și pe Miel. De ce sunt lacrimi fără vină? Eu nu-nțeleg! Dar știe El! Când mi-am trăit mereu viața În curății de porumbel, Stropit am fost cu murdării. De ce-i așa? O știe El! Eu nu-nțeleg, dar cred într-una Mereu cu patimă și zel Că multe din ce mi se-tâmplă Eu nu-nțeleg! Dar știe El! Și când trezi-mă-voi în Ceruri Cu Domnul în al său castel, Mă mir, ma-ntreb cum de-s acolo! Eu nu-nțeleg! Dar știe El! Simeon Cure
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 Last edited by Doriana; 26.06.2010 at 10:27:57. |
|
|
|||
|
|||
|
Valeriu Gafencu - Un gand smerit
Un gand smerit si simplu, o lumina, Spre Tine se inalta lin din mina Si sufletul inlacrimat se roaga: "O, vino, de pacate ne dezleaga". Iisuse, Doamne, vino-n zori! Te cheama cei din inchisori. O, vino, mina lumineaza, Pe noi ne binecuvanteaza! Pe fruntea mea senina mana-Ti pune Si cheama-ma incetisor pe nume Cum Ti-ai chemat prietenul din groapa... Te rog, Iisuse, da-mi un pic de apa. Pe umeri ma apasa greu o cruce Si sanger... Da-mi putere s-o pot duce, Da-mi Paine, Apa vie da-mi din Vita, Sa simt pulsand viata in mladita.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|
|||
|
|||
|
Enigmatici și cuminți,
Terminându-și rostul lor, Lângă noi se sting și mor, Dragii noștri, dragi părinți. Chiamă-i Doamne înapoi Că și-așa au dus-o prost, Și fă-i tineri cum au fost, Fă-i mai tineri decât noi. Pentru cei ce ne-au făcut Dă un ordin, dă ceva Să-i mai poți întârzia Să o ia de la început. Au plătit cu viața lor Ale fiilor erori, Doamne fă-i nemuritori Pe părinții care mor. Ia priviți-i cum se duc, Ia priviți-i cum se sting, Lumânări în cuib de cuc, Parcă tac, și parcă ning. Plini de boli și suferind Ne întoarcem în pământ, Cât mai suntem, cât mai sunt, Mângâiați-i pe părinți. E pământul tot mai greu, Despărțirea-i tot mai grea, Sărut-mâna, tatăl meu, Sărut-mâna, mama mea. Dar de ce priviți asa, Fata mea și fiul meu, Eu sunt cel ce va urma Dragii mei mă duc și eu. Sărut-mâna, tatăl meu, Sărut-mâna, mama mea. Rămas bun, băiatul meu, Rămas bun, fetița mea, Tatăl meu, băiatul meu, Mama mea, fetița mea. |
|
|
||||
|
||||
|
I-am cerut lui Dmnezeu sa ma faca puternic,
pentru ca sa pot pune in aplicare proiecte marete Si El m-a lasat slab precum eram pentru a ma pastra intru smerenie. I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea sanatatea, Pentru a pune inpractica planuri grandioase iar el mi-a dat durerea pentru a-L intelege mai bine. ii cerui bogatia pamantului pentru a dobandi totul iar El m-a lasat sarac pentru a nu deveni egoist. I-am cerut puterea, pentru ca oamenii sa aiba nevoie de mine iar El mi-a dat umilinta pentru ca eu sa am nevoie de ei. I-am cerut lui Dumnezeu totul, pentru ca sa ma pot bucura de viata, iar El mi-a lasat doar viata, pentru ca sa ma invat a ma incanta de toate. -Doamne ,n-am primit nimic din tot ceea ce am cerut, dar totusi mi-ai dat tot ceea ce aveam nevoie, si asta aproape impotriva vointei mele. Rugaciunile pe care nu le-am facut mi-au fost implinite. fie laudat Dumnezeul meu, intre toate popoarele caci intre toti pamantenii nimeni nu a dobandit ceea ce am dobandit eu!
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
||||
|
||||
|
Nu Dorina ,nu este scrisa de mine.
Daca era scrisa de mine sau stiam autorul as fi precizat.
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Citate preferate, cugetari, vorbe de duh | silverstar | Generalitati | 1175 | 03.08.2016 14:54:36 |
| poezii crestine | Maria-Raluca | Generalitati | 35 | 08.04.2015 18:15:49 |
| Poezii de Pasti | laurastifter | Sfintele Pasti - Invierea Domnului | 21 | 02.05.2013 15:59:15 |
| Poezii de Pasti | PuiMicGeorgiana | Sfintele Pasti - Invierea Domnului | 0 | 19.04.2011 11:46:00 |
| Poezii crestine! | Laurentiu | Generalitati | 1 | 01.03.2007 14:31:41 |
|
|