Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 25.06.2010, 22:37:11
eu-cristina83 eu-cristina83 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.11.2008
Locație: Undeva in minunata Romanie
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Radu32 Vezi mesajul
obtuzi, fundamentalisti si fara intelegere si iubire fata de aproapele nostru,pe care il respinge-ti cu maxima intoleranta !
asa ati dori sa arate forumul de dezbateri ?!
io unu nu !
mie imi plac ateii, imi plac neo-protestantii,imi plac cei care pun probleme grele,imi plac cei obraznici,sinceri si neipocriti !
parca Isus, invatatorul nostru, nu s-a sfiit sa stea la masa cu curvele si cu cei mai de jos oameni,scandalizandu-i pe cei cuviosi si normali !
el nu a respins, nici un ateu, nici un stricat,chiar daca combatea modul lor de viata,la modul cel mai ferm, insa, avea un lucru care lipseste la multi...iubirea de om !
Daca nu vrei sa arate asa cum il descri tu forumul nostru mergi te rog mult si posteaza pe un forum de-al tau ca dupa felul cum ai scris numele Domnului Iisus sigur esti un sectar. Acolo sigur o sa ii intalnesti pe cei care "iti plac" :"neo-protestantii, cei obraznici,etc".
Vechi 26.06.2010, 19:48:53
Radu32 Radu32 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 01.02.2010
Locație: Cluj-Napoca
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de eu-cristina83 Vezi mesajul
Daca nu vrei sa arate asa cum il descri tu forumul nostru mergi te rog mult si posteaza pe un forum de-al tau ca dupa felul cum ai scris numele Domnului Iisus sigur esti un sectar. Acolo sigur o sa ii intalnesti pe cei care "iti plac" :"neo-protestantii, cei obraznici,etc".
cate atacuri la persoana am patit eu pe saitul asta, nu pot sa zic, si nici nu are sens !
dar nu m-am suparat,si nu o sa o fac nicicand, pt asa mic lucru de nimic !
insa tie iti zic ceva foarte logic si de bun simt : conteaza oare cum ma comport cu aproapele meu,sau ortografia numelui lui dumnezeu ?!
conteaza forma seaca a credintei sau fapta concreta ?!
asa e toata tara asta,ea se bazeaza in proportie de cca 70-80 % pe multe forme fara fond, vorbarie multa, da fapte ioc !
cand ai vorba ghie fapta romanu scartaie rau ghie tot !!!
Reply With Quote
Vechi 26.06.2010, 19:51:39
Jane Says Jane Says is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.02.2010
Locație: KooKooLand
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Radu32 Vezi mesajul
cate atacuri la persoana am patit eu pe saitul asta, nu pot sa zic, si nici nu are sens !
dar nu m-am suparat,si nu o sa o fac nicicand, pt asa mic lucru de nimic !
insa tie iti zic ceva foarte logic si de bun simt : conteaza oare cum ma comport cu aproapele meu,sau ortografia numelui lui dumnezeu ?!
conteaza forma seaca a credintei sau fapta concreta ?!
asa e toata tara asta,ea se bazeaza in proportie de cca 70-80 % pe multe forme fara fond, vorbarie multa, da fapte ioc !
cand ai vorba ghie fapta romanu scartaie rau ghie tot !!!
Ferice de tine frate ca esti unul dintre putini 20-30%.

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ce intelegeti prin citatul acesta Marcel_Ionut Spiritualitatea ortodoxa 10 03.11.2012 16:24:26
"Acesta este canonul pentru voi, cei ce va aflati in lume" Ekaterina Spiritualitatea ortodoxa 1 10.10.2012 12:15:13
Fericirile veacului acesta Marius22 Generalitati 7 09.06.2011 12:44:01
Acesta este Dumnezeu si asa lucreaza El ! zaharia_2009 Intamplari adevarate 6 25.05.2011 10:35:02