Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Minuni ale Ortodoxiei > Intamplari adevarate
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 26.06.2010, 02:14:33
andreicozia andreicozia is offline
Banned

Data înregistrării: 23.02.2009
Locație: Hristos, Budha, Mohamed, Krisna, iubire, pace
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de george.marian Vezi mesajul

Astept lamuriri asupra episcopiei Bisericii Panaghia Saidnaya sau de ce Patriarhat raspunde ...
..si multi dintre noi, d-aia, mai de-a lu' Toma, asteptam fotografii cu arabul cusut in portbagaj( ma rog cicatricele):))
..sau iar dovezile s-au evaporat pe motiv ca daca ar exista lumea nu ar mai crede.
Iar stau si ma intreb de ce este Dumnezeu asa de timid?

Last edited by andreicozia; 26.06.2010 at 02:16:53.
Reply With Quote
Vechi 26.06.2010, 06:56:31
Erethorn Erethorn is offline
Banned

Data înregistrării: 28.12.2009
Locație: Timisoara
Religia: Catolic
Implicit

Manastirea e ortodoxa. Uitati aici:

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of...eries_in_Syria

Tine de patriarhatul ortodox al Antiohiei.
Reply With Quote
Vechi 26.06.2010, 17:27:36
Hector's Avatar
Hector Hector is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.02.2009
Locație: Jungla poreclita Bucuresti
Implicit

Panaghia Saidnaya O manastire ce tine de Patriarhia ortodoxa a Antiohiei.
Reply With Quote
Vechi 27.06.2010, 10:28:29
konijiro's Avatar
konijiro konijiro is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.04.2009
Implicit

Si nu vi se pare ciudat ca o asemenea minune e ignorata total de canalele de stiri si se regaseste doar pe site-uri religioase? Asta avand in vedere ca televiziunile fac din orice nimic o stire senzationala, chiar credeti ca ar ignora ceva care e chiar senzational?

Mie mi se pare ca e similara cu studiile alea facute de ilustri savanti rusi de care nu a auzit nimeni...
Traieste o viata implinita. Daca exista zei, si sunt drepti, nu le va pasa cat de devotat lor ai fost, ci vei fi binevenit datorita virtutilor de care ai dat dovada de-a lungul vietii. Daca exista zei, si sunt nedrepti, oricum nu ai vrea sa le fi devotat lor. Iar daca nu exista zei, atunci vei fi disparut pur si simplu, dar vei fi trait o viata nobila, care va ramane in amintirile celor dragi. - Marc Aureliu
Question everything.
Reply With Quote
Vechi 27.06.2010, 13:57:59
gavriil gavriil is offline
Banned

Data înregistrării: 04.11.2005
Locație: Galati
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru gavriil
Implicit

Citat:
În prealabil postat de konijiro Vezi mesajul
Si nu vi se pare ciudat ca o asemenea minune e ignorata total de canalele de stiri si se regaseste doar pe site-uri religioase? Asta avand in vedere ca televiziunile fac din orice nimic o stire senzationala, chiar credeti ca ar ignora ceva care e chiar senzational?

Mie mi se pare ca e similara cu studiile alea facute de ilustri savanti rusi de care nu a auzit nimeni...
E o conspiratie de asta nu apare la tele<vizor .
Reply With Quote
Vechi 27.06.2010, 17:44:51
Erethorn Erethorn is offline
Banned

Data înregistrării: 28.12.2009
Locație: Timisoara
Religia: Catolic
Implicit

Citat:

Parca prefer sa nu ajunga minunile lui Dumnezeu subiect de "dezbateri" intre minunatii nostrii moderatori TV, prinse intre taierea salariilor si ultimul proces pentru droguri al lui Mutu.
Reply With Quote
Vechi 27.06.2010, 18:21:16
Jane Says Jane Says is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.02.2010
Locație: KooKooLand
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Erethorn Vezi mesajul
Parca prefer sa nu ajunga minunile lui Dumnezeu subiect de "dezbateri" intre minunatii nostrii moderatori TV, prinse intre taierea salariilor si ultimul proces pentru droguri al lui Mutu.
Subscriu...
Vechi 28.06.2010, 02:01:46
konijiro's Avatar
konijiro konijiro is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.04.2009
Implicit

Citat:
Nu contest lipsa de profesionalism a juranlistilor romani. Dar cine zice ca jurnalistii romani sunt singurii de pe mapamond? Si cine zice ca doar jurnalistii autohtoni traiesc din setea de senzational a publicului?

In mod evident, "minunea" (ghilimele imi apartin, pentru ca nu cred ca exista minuni, doar fapte/situatii care nu au fost investigate suficient) nu e un secret, din moment ce discutam de ea pe forum. Nu vi se pare ciudat ca nu e mentionata de nici un site de stiri sau agentie de presa?
Traieste o viata implinita. Daca exista zei, si sunt drepti, nu le va pasa cat de devotat lor ai fost, ci vei fi binevenit datorita virtutilor de care ai dat dovada de-a lungul vietii. Daca exista zei, si sunt nedrepti, oricum nu ai vrea sa le fi devotat lor. Iar daca nu exista zei, atunci vei fi disparut pur si simplu, dar vei fi trait o viata nobila, care va ramane in amintirile celor dragi. - Marc Aureliu
Question everything.
Reply With Quote
Vechi 28.06.2010, 13:17:24
blue_cat blue_cat is offline
Member

Data înregistrării: 16.02.2010
Implicit

Citat:

exact. e o inventie. la fel si treaba cu 800 k usd sau cu convertirea. oricine daca se apuca sa faca ppt-uri cu "minuni" si sa le trimita la o lista de ~1000 adrese de e-mail, se gasesc sigur cel putin 500 care sa creada
Reply With Quote
Vechi 29.06.2010, 00:05:30
lore86's Avatar
lore86 lore86 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.05.2009
Locație: timisoara
Implicit

nu am nici o indoiala ca e adevarata istorisirea.
am credinta ca astfel de fapte se mai petrec spre slava lui Dumnezeu.
si in viata mea s-au intampalt multe lucruri frumoase, inexplicabile,(e drept, nu asa de grandioase).
dar cred ca astfel de lucruri trebuie avut grija unde sunt spuse ca multi sunt neortodocsi(si in aceasta categorii intra si asa zisii ortodocsi) si profita de ocazie ca sa le ia in deradere.
e pacat sa risipesti margaritarele....
Dumenzeu, care toate le judeca , le va judeca odata si pe toate acestea si ne va chema si pe noi sa dam socoteala.
pana atunci.......
bucurii si binecuvantare

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Hristos a inviat! Neagu Andrei Sfintele Pasti - Invierea Domnului 73 09.05.2024 11:29:28
Hristos a inviat! florin7 Intrebari utilizatori 12 02.05.2012 11:44:58
Hristos a inviat! mihai anton Sfintele Pasti - Invierea Domnului 39 19.06.2011 17:27:26
Hristos a inviat . cojanete Intrebari utilizatori 30 12.04.2010 15:16:30
Hristos a inviat! princess Calugarul 0 29.05.2008 22:18:35