Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Minuni ale Ortodoxiei > Intamplari adevarate
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 26.06.2010, 06:42:25
anna21 anna21 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.03.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mihnea Dragomir Vezi mesajul
Mda. Amuzant e faptul că nimeni nu pare să fi sesizat că această minune s-a petrecut într-o biserică catolică a Maicii Domnului. Cu o icoană catolică. Cum ar veni, papistașă. Sau papalistă.

Am avut răbdare, o lună și mai bine, să văd cum se aprind pravoslavnicii de serviciu crezând că această minune s-a petrecut în Biserica Ortodoxă. Acuma, e interesant să urmăresc reacția în continuare, la aflarea adevărului. Parcă nu e chiar așa mare minune ? De fapt, poate că nici nu a fost. E fabricată de arhiereticul papă și de agenturili străine. Minuni nu pot fi, dincolo de Maglavit.
Manastirea Maicii Domnului din Saydnaya tine de Patriarhia Antiohiei (este ultima din lista de manastiri pe pagina).
Deci este ortodoxa.
Reply With Quote
Vechi 26.06.2010, 09:21:58
Mihnea Dragomir's Avatar
Mihnea Dragomir Mihnea Dragomir is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.02.2010
Locație: Ținuturile Loirei, Franța
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de anna21 Vezi mesajul
Manastirea Maicii Domnului din Saydnaya tine de Patriarhia Antiohiei (este ultima din lista de manastiri pe pagina).
Deci este ortodoxa.
Da, este ortodoxă. Am consultat mai multe situri care arată clar că e vorba de o mănăstire astăzi ortodoxă, fapt care reiese și din surse catolice ca aceasta: http://www.bru.ro/cluj-gherla/inchid...n-in-siria-ii/

Deci, am greșit. Mea culpa.

www.catehism.com
http://regnabit.wordpress.com
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Hristos a inviat! Neagu Andrei Sfintele Pasti - Invierea Domnului 73 09.05.2024 11:29:28
Hristos a inviat! florin7 Intrebari utilizatori 12 02.05.2012 11:44:58
Hristos a inviat! mihai anton Sfintele Pasti - Invierea Domnului 39 19.06.2011 17:27:26
Hristos a inviat . cojanete Intrebari utilizatori 30 12.04.2010 15:16:30
Hristos a inviat! princess Calugarul 0 29.05.2008 22:18:35