![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Ceea ce spui acum ,arata ca scopul rugaciunii in comun nu ar fi trebuit declarata ca fiind salvarea tarii...Nu neg ca s-au intamplat lucruri bune cu cei care au citit psaltirea,si poate daca nu aveau declarat un asa tel inalt,nu ar mai fi citit o catisma in fiecare zi,atata timp.
A fost un motiv bun pentru rugaciune,dar raman la parerea ca a fost un tel prea inalt. De fapt rezultatul rugaciunii au fost pentru cei care s-au rugat,ceea ce e foarte bine... |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Citat:
Scopul majoritatii de pe acest forum, este de a gasi o cale spre mantuire. Ori nu exista alta cale in afara rugaciunii! Prin rugaciune ajungi sa intelegi cum stau lucrurile de fapt. Altfel totul este un amestec de vanitate, trufie, marire de sine, egoism si ignoranta! |
|
|
|||
|
|||
|
Tot nu vad in ceea ce spui de ce ar trebui sa ne rugam pentru tara,daca scopul este sa ne imbunatatim propria viata.
|
|
|
|||
|
|||
|
Nu stiu de ce s-a simtit Dorina afectata de raspunsurile mele.Grupul a functionat,de doua ori s-a facut aceasta rugaciune,dupa cate am inteles si asta ar trebui sa o bucure,sa-i fie suficient.Normal ca apar si ispite in aceste cazuri,si ea a avut parte de ele.
Din partea mea,eu nu i-am sugerat decat sa schimbe tematica,dar asta pare sa o supere.... |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Poate greșesc dar fiind din Huși am senzația că mă cunoști și postările tale ironice sau contrare celor spuse de toți au drept scop șicanarea mea în primul rând. Știi pe cine deranjează rău de tot Psaltirea și tămâia? Sunt convinsă că știi! Am pe cineva prin apropiere care oridecâteori citesc catismă începe să țipe si să trântească prin curte,deschide ușa,strigă la mine. Când îl aud nu știu de ce dar îmi fuge gândul la tine! Cred că ar fi cazul să te cercetezi. Este o doză foarte mare de mândrie în toate postările tale ca și cum ai fi ajuns deja la perfecțiune.Un om care are credință câtuși de puțin îl vede pe celălalt întoadeauna mult mai bun decât este el iar pe el se vede cel din urmă.Ori la tine e cam invers. Iată-mă Doamne că judec! Și ca să-ți răspund și la altă postare să știi că inițiativa nu este nouă.S-a făcut aceasta și înainte de 89, ani la rând și nu era internetul dar oamenii erau uniți în duh. Last edited by dorinastoica14; 28.06.2010 at 15:40:51. |
|
|
|||
|
|||
|
Nu te cunosc,ca nu am de unde.Daca mai stii de astfel de initiative,spune-mi si mie,sunt curios.Iar despre ce se intampla la tine acasa,imi pare rau,dar astea sunt ispitele rugaciunii, a drumului spre Hristos.
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Unele case ale creștinilor s-au transformat în adevărate biserici și nu au fost puțini acei care ani de zile au postit cu Psaltirea în mână și s-au rugat ca Dumnezeu să facă dreptate. |
|
|
||||
|
||||
|
Sună a egoism, a mult egoism ! Mai citește odată ce a spus Om bun !
|
|||
|
|||
|
Suna a logica,dar unora le lipseste asa ceva.
|
|
|
|||
|
|||
|
"Tara", este "comisionul" pe care il primesti in plus, fata de ceea ce ai primi daca te-ai ruga NUMAI pentru tine. Tu nu intelegi ca e mare lucru sa nu mai fii coplesit de egoism? Tu nu intelegi ca in momentul in care ai puterea sa-ti binecuvintezi dusmanul care ti-a facut mult rau, esti pe o alta scala de valori? Tu nu intelegi ca nu ai nevoie de scuze pentru a nu te ruga si pentru ceilalti (cu-atat mai mult daca sunt de un neam cu tine)? Stiu ca e greu la inceput, dar in momentul care reusesti sa te detasezi, te simti de parca ai fi trait toata viata in inchisoarea propriului tau suflet! Il compatimesc pe tot omul care nu poate sa ajunga la o astfel de eliberare! Este in puterea noastra, a fiecaruia dintre noi, nu trebuie nimic decat sa oferim jumatate de ora dintr-o zi. Dar nu ca o corvoada sau o povara, ci ca o necesitate, ca o lectie de intelepciune cu cel mai invatat dintre invatatori. De restul se ocupa Dumnezeu.
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Grup de rugaciune | delia31 | Umanitare | 315 | 23.11.2025 16:52:39 |
| Rugaciune pentru elevi si pentru profesori | spre_rasarit | Sectiune dedicata profesorilor de religie | 5 | 07.07.2012 03:50:19 |
| Acatiste la Manastiri, pentru cei care nu se afla in tara | Iulia11 | Generalitati | 7 | 01.11.2010 13:48:47 |
| Sfântul Vasile cel Mare : picături de înțelepciune - PENTRU SUFLETELE NOASTRE | cristiboss56 | Pocainta | 19 | 12.01.2010 19:45:34 |
| Pentru cei diaspora (dar si din tara)-aveti biblioteca de carti religioase? | sophia | Biserica Ortodoxa Romana | 6 | 09.10.2009 00:35:55 |
|
|