![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Nu stiu de ce s-a simtit Dorina afectata de raspunsurile mele.Grupul a functionat,de doua ori s-a facut aceasta rugaciune,dupa cate am inteles si asta ar trebui sa o bucure,sa-i fie suficient.Normal ca apar si ispite in aceste cazuri,si ea a avut parte de ele.
Din partea mea,eu nu i-am sugerat decat sa schimbe tematica,dar asta pare sa o supere.... |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Poate greșesc dar fiind din Huși am senzația că mă cunoști și postările tale ironice sau contrare celor spuse de toți au drept scop șicanarea mea în primul rând. Știi pe cine deranjează rău de tot Psaltirea și tămâia? Sunt convinsă că știi! Am pe cineva prin apropiere care oridecâteori citesc catismă începe să țipe si să trântească prin curte,deschide ușa,strigă la mine. Când îl aud nu știu de ce dar îmi fuge gândul la tine! Cred că ar fi cazul să te cercetezi. Este o doză foarte mare de mândrie în toate postările tale ca și cum ai fi ajuns deja la perfecțiune.Un om care are credință câtuși de puțin îl vede pe celălalt întoadeauna mult mai bun decât este el iar pe el se vede cel din urmă.Ori la tine e cam invers. Iată-mă Doamne că judec! Și ca să-ți răspund și la altă postare să știi că inițiativa nu este nouă.S-a făcut aceasta și înainte de 89, ani la rând și nu era internetul dar oamenii erau uniți în duh. Last edited by dorinastoica14; 28.06.2010 at 15:40:51. |
|
|
|||
|
|||
|
Nu te cunosc,ca nu am de unde.Daca mai stii de astfel de initiative,spune-mi si mie,sunt curios.Iar despre ce se intampla la tine acasa,imi pare rau,dar astea sunt ispitele rugaciunii, a drumului spre Hristos.
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Unele case ale creștinilor s-au transformat în adevărate biserici și nu au fost puțini acei care ani de zile au postit cu Psaltirea în mână și s-au rugat ca Dumnezeu să facă dreptate. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Asa da.Dar erau doua elemente.
1.Erau impreuna,in acelasi loc. 2.Se rugau pentru ceva concret,oprirea unei nedreptati. Lucruri pe care le semnalez, cred, a treia oara,lipsesc in cazul vostru. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Cui face rau ? Cei care s-au rugat au avut intentii bune ,nu stim ce este in sufletul fiecaruia ,ce putere au rugaciunile lor. Deja incepem sa cercetam pe altii ,sa-i judecam si nu e o atitudine crestina. Vrand sa arati ca ai dreptate te cufunzi tot mai rau in judecati si nu este bine. Eu inteleg sa condamnam fapte rele ,desi nici asa nu e bine ,ne facem noua rau. |
|
|
|||
|
|||
|
Nu face rau,insa cand te rogi trebuie sa stii cui te rogi(asta cred ca nu e o problema-Domnului nostru Iisus,Maicii Sale sau unor sfinti) si pentru ce te rogi.In acest caz ,pentru ce te rogi,este destul de neclar.
Nu e nimic rau,dar cand faci ceva ,trebuie sa fii coerent si sa ai discernamant.Daca nu iti dai seama ca nu il ai,atunci poate fi o problema.Problema sa nu ai un scop bine definit a ceea ce ai de facut. De asta unii lupta dpdv social,altii se pregatesc de apologetica,fac scenarii etc.Trebuie sa avem un scop precis si cand ne rugam pentru tara,de exemplu sa fie recolta,sau sa nu scada salariile,sa se schimbe guvernarea etc Asa la modul general,ce inseamna sa te rogi pentru tara? : totul si nimic. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
E bine că nu s-au tăiat pensiiile.Eu sunt pensionară,am o pensie modestă și faptul că nu s-a aprobat această nedreptate am considerat-o ca mila lui Dumnezeu atâta cât merităm după neputințele și păcatele noastre. Și ploaia care a vanit chiar dacă a produs și stricăciuni tot dar de la Dumnezeu o consider căci omul harnic va avea ce mânca oricât de grele vor fi timpurile. Iar necazurile pe care le-am avut în familie poate nu sunt necazuri ci așezare a lucrurilor plăcută lui Dumnezeu și folositoare pentru mântuire. N-aș vrea să repet dar la sfârșitul Psaltirii sunt două pagini întitulate POMENIC care cuprind rugăciuni și pentru țară - dar am mai spus-o aceasta. Vrei să-ți reproduc aceste rugăciuni? Văd că eviți cele care nu -ți plac. Ce-ar fi să ne spui cine ești și în ce calitate judeci? Ești preot,ești mason,ești leader de partid,ești sociolog,analist politic sau ești doar căutător de nod în papură? |
|
|
|||
|
|||
|
Acum hai sa nu exageram. Eu zic sa nu-i dam idei ca sunt destui care sa cada in capcana. Daniel e o victima, ca oricare dintre noi, in trecutul nostru. Intr-o zi va intelege si va zambi trist. Acum e de partea cealalta a baricadei, dar cu reale perspective de schimbare, fiindca se gaseste intr-un mediu care nu este lipsit de sanse!...
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Grup de rugaciune | delia31 | Umanitare | 318 | 05.01.2026 17:20:17 |
| Rugaciune pentru elevi si pentru profesori | spre_rasarit | Sectiune dedicata profesorilor de religie | 5 | 07.07.2012 03:50:19 |
| Acatiste la Manastiri, pentru cei care nu se afla in tara | Iulia11 | Generalitati | 7 | 01.11.2010 13:48:47 |
| Sfântul Vasile cel Mare : picături de înțelepciune - PENTRU SUFLETELE NOASTRE | cristiboss56 | Pocainta | 19 | 12.01.2010 19:45:34 |
| Pentru cei diaspora (dar si din tara)-aveti biblioteca de carti religioase? | sophia | Biserica Ortodoxa Romana | 6 | 09.10.2009 00:35:55 |
|
|