![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Faptu ca alcoolicul nu-si da seama ca e alcoolic nu inseamna ca tu nu trebuie sa ii spui. Apostolii au vestit Evanghelia tuturor, si multi au respins mesajul dar asta nu i-a oprit sa vesteasca in continuare. Ei faceau asta de dragul lui Dumnezeu si nu doar de dragul oamenilor, pt ca Dumnezeu a fost cel care le-a zis sa o faca. |
|
||||
|
||||
![]() ![]() Citat:
exemplu cu alcoolicul, se referea nu la spus, ci oricat ai incerca, fara vointa lui, nu poti face mare lucru.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
||||
|
||||
![]()
sa sesize ce? ca e rost de malai? ca imi pot permite impertinenta de a agasa, jicni, insista, haitui oamenii punandu-l pe Isus ca pavaza? nu mi se pare crestineste. cred ca asta e diferenta dintre noi, voi nu va da-ti in laturi de la nimic, chipurile in numele Domnului.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() noapte buna.
|
|||
|
|||
![]()
Ia sa vedem ce iese...
Noapte buna!
|
|||
|
|||
![]() Citat:
ti-e sila de gandirea sectara care spune ca Dumnezeu a zis sa propovaduim Evanghelia? ai o problema cu Dumnezeu atunci, ca El a poruncit asta. Nu mai da vina pe "sectari". Iti las niste versete din Romani sa meditezi la ele: "Căci: "Oricine va chema numele Domnului se va mântui". Dar cum vor chema numele Aceluia în Care încă n-au crezut? Și cum vor crede în Acela de Care n-au auzit? Și cum vor auzi, fără propovăduitor? Și cum vor propovădui, de nu vor fi trimiși? Precum este scris: "Cât de frumoase sunt picioarele celor ce vestesc pacea, ale celor ce vestesc cele bune!" " |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sa imi fac adepti pt ce? nici nu stii ce confesiune sunt. si in plus de asta ti-am zis tie sa faci ce fac si "sectarii" si anume sa vestesti Cuvantul lui Dumnezeu, asa cum faceau si apostolii. Nu ti-am zis sa vii la sectari ci sa aduci tu oameni la ortodoxie. |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Noi avem nou martir | mihaiB | Stiri, actualitati, anunturi | 9 | 07.11.2012 19:51:45 |
BOR, rabinii si cooperarea pentru "binele comun" | Decebal | Biserica Ortodoxa Romana | 4 | 10.09.2012 21:07:28 |
Ce au miscarea legionara si musulmanismul in comun? | mihailt | Generalitati | 14 | 02.11.2010 21:35:34 |
Avem Patriarh | danyel | Stiri, actualitati, anunturi | 34 | 11.02.2009 22:03:42 |
|