![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Daca ti-ai respectat canonul dat de primul parinte nu cred ca e nicio problema. Ai spus ca nu ai mai pacatuit. Ti-a spus sa revii sa te spovedesti ca asa trebuie inainte de orice impartasire si atunci nu va trebui sa mai spui si-a doua oara pacatul pe care deja l-ai marturisit. Insa tot trebuie sa alegi un duhovnic.
PS. Dar fii atent! E bine ca te-ai impartasit doar daca ti-ai respectat canonul. Daca ti-a zis ca 40 de zile n-ai voie sa te impartasesti si cele 40 de zile au trecut, fara ca tu sa mai fi pacatuit, nu-i problema. Daca ti-a zis 7 ani, atunci trebuie sa te spovedesti din nou De fapt, de nu ai vorbit cu unul dintre parinti? Ei stiu mai bine daca ai pacatuit sau nu ![]() Last edited by Laur28; 29.06.2010 at 13:28:44. |
|
||||
|
||||
![]()
nu trebuie sa iti fie frica...cand te vei duce la duhovnicul care te vei hotara sa fie stabil, ii spui totul cum sa intamplat, asa cum ne-ai spus noua...o sa fii putin mustruluit dar ...nu-ti fie teama e ptr bine tau,totul o sa fie bine...
![]()
|
|||
|
|||
![]()
De pacatuit, am pacatuit. Am fost desfranat (cred ca asta este termenul).
Mi-a spus ceva de genu: "Stii ca nu mai voie sa iei sangele si trupul Domnului .... ?" A spus o perioada dar nu mai stiu cat. Eram prea...speriat cand m-am spovedit. A spus dupa sa tin tot Postul si sa revin sa ma spovedesc din nou si abia dupa ce o sa fiu curat o sa ma impartasesc. Am 18 ani, poate conteaza la ceva... |
|
||||
|
||||
![]()
Nu te speria ca nu se intampla nimic cu tine...important sa fii sincer la spovedanie,asa se intampla cand esti prins intre doi duhovnici,e bine sa alegi unul, fiind tanar de frica ai crezut ca poti ascunde,dar constiinta nu te lasa si asta e un lucru bun...Dumnezeu e un tata...trebuie sa spunem tot, El ne cearta, ne altoieste... El ne iubeste,ocroteste...
|
|||
|
|||
![]()
Nu am vrut sa ascund, dar atunci pe moment am considerat ca daca m-am spovedit odata nu mai trebuie sa spun fostul pacat, pentru ca a fost iertat.
Mi-e frica pentru ca nu stiu daca trebuia sau nu sa fiu impartasit... |
|
||||
|
||||
![]()
oricum fapta e deja facuta...mergi la un preot care te-ai hotarat, nu mai astepta pana la celalt post...vorbesti cu preotul ...si te va ierta de greutatea care o ai pe suflet...probabil ca dupa aceea o sa faci putina ascultare ...si totul o sa fie bine...Dumnezeu sa ajute!
|
|||
|
|||
![]()
Cum adica ascultare :-D ?
O sa ma hotarasc si o sa vorbesc. E de rau...? Multumesc de sfaturi. |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cel mai josnic pacat si cea mai mare virtute | laurastifter | Morala Crestina | 35 | 22.03.2012 11:51:21 |
Incredrea prea mare in Dumnezeu-un pacat? | Bogdan N | Generalitati | 9 | 31.05.2011 09:43:17 |
E pacat sa mergi la strand sau la mare? | alexya89 | Generalitati | 109 | 09.04.2011 13:46:57 |
Un mare pacat | Rodica50 | Generalitati | 2 | 22.11.2010 14:49:45 |
cel mai mare pacat, sau cea mai mare minciuna | zuzu17 | Intamplari adevarate | 9 | 05.01.2010 12:44:56 |
|