Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 30.06.2010, 20:53:02
anaana71's Avatar
anaana71 anaana71 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.11.2009
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru anaana71
Implicit

Citat:
În prealabil postat de zorobabel Vezi mesajul
eu nu rastalmacesc cuvintele nimanui, dar vad in postarile tale o ura desavarsita fata de vestirea Evangheliei. faptul ca tu cunosti Ev nu inseamna ca altii stiu si nu au nevoie sa li se spuna. Nu cunosti motivatia tuturor oamenilor ca sa ii acuzi ca au propriul interes in vestirea Ev si ca nu fac asta din dragoste pt Hristos.
Problema e nu sa aduci oamenii la o confesiune ci la Hristos. Degeaba un om apartine unei confesiuni, asta nu inseamna ca acel om cunoaste pe Hristos.
Daca tie nu iti place sa vb oamenilor despre Hristos nu inseaman ca nimeni nu trebuie sa o faca.
Eu zic sa nu mai critici si sa judeci pe cei care vestesc Evanghelia. Lasa-l pe Dumnezeu sa le judece motivatiile, in caz ca ar fi gresite.
mai nene, ai o problema cu ura. si una mare. daca nu rastalmacesti, atunci rezolva-ti problemele cu privere la cum percepi pe cei din jur. cand o face plopul si pere si rachita micsunele, poate...aaaaa... dar nici atunci n-o sa stiu ce-i ura. eu ti-am spus ce n-as face eu, adica sa haituiesc lumea pe strazi sau in casele lor doar sa duc cuvantul Domnului mai departe. Nici Dumnezeu si nici mucenicii lui, nu s-au luat de lume ca sa le deschida obligatoriu ochii, ca asa-i mai bine. tu asta nu intelegi. Este foarte frumos sa vorbesti despre Dumnezeu, dar alta este sa-ti introduci si interpretarile sectei din care provii. Bineinteles ca Dumnezeu ne va judeca si pe mine si pe tine, dar asta nu inseamna ca trebuie sa tolerez sectaria, ca trebuie sa stau stoic si sa indur cum este batjocorita Maica Domnului sau Sfintii Parinti sau Sfanta Traditie. hai sa ne uitam un pic pe site suntem si cand ai sa ai bunul simt sa citesti ce inseamna ortodox, atunci ai sa-ti dai seama ca ori nu ti-e locul aici, ori cine stie te luminezi. ne vaitam atat si dam ochii peste cap, dar nu eu am venit in "casa" ta.

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Noi avem nou martir mihaiB Stiri, actualitati, anunturi 9 07.11.2012 19:51:45
BOR, rabinii si cooperarea pentru "binele comun" Decebal Biserica Ortodoxa Romana 4 10.09.2012 21:07:28
Ce au miscarea legionara si musulmanismul in comun? mihailt Generalitati 14 02.11.2010 21:35:34
Avem Patriarh danyel Stiri, actualitati, anunturi 34 11.02.2009 22:03:42