![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
||||
|
||||
![]()
Tu draga Cristi esti de acord cu ce se intimpla acum cu plublicitatea care i se face lui Dan Diaconescu?Eu nu am nimic cu el si nici cu cei care ii sunt alaturi,dar ceva nu imi miroase a fi curat.Si mai cred ca sunt facaturi si ca de obicei se folosesc de masa de oameni ,multi foarte creduli.Imi pare tare rau de ceea ce se intimpla in tara noastra.Asta e din pacate ,poate este voia Domnului ,mai trebuie sa ne si chelfaneasca ca am cam uitat cine ne ste cu adevarat conducatorul.Dumnezeu sa ne intareasca si sa ne ajute sa trecem peste aceste incercari grele.Doamne AJUTA.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]()
nici realitate, nici aberatie... COSMAR
|
|
|||
|
|||
![]()
de ce nu aprare si garda de fier,atuncea, romani in camasi verzi defiland pe strazi, sau partidul totul pentru tara ?
o infuzie de spirit germanic, strica romanilor balcanizati si tiganizati ? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
De ce ar vota cineva cu PCR, când există PDL și atâtea alte partide comuniste ?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
:))) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citisem o stire cu ceva timp in urma ca in Corea de Nord ministrul economiei si alti cativa functionari a fost executati pentru ca au dat gres cu reformele. La fel si in China politicienii corupti isi risca viata. Asta ar trebui sa-i puna pe ganduri pe politicienii nostrii. |
|
||||
|
||||
![]()
Si daca revine PCR ce ? Nu va doreati solutii noi ? Iaca-ta ca tot cele vechi sunt bune...S'acu nea nae poate fi acuzat de orice, da numa' ca n-a fost patriot...daca s-ar gasi unu' sa o zica, io zic ca mai bine sa taca, ca altfel ar
suna a cretinism, zicerea.
|
|||
|
|||
![]()
Cred ca este diferenta intre un patriot si un patriot criminal.Care a crescut la san generatiile de politicieni de astazi.Din cauza "patriotului" am fost atat de naivi dupa 1989 incat am fost vanduti cu totul, iar acum platim factura pentru conturile altora.Patriotul ar mai trebui impuscat de 1000 de ori si tot nu si-ar spala 0,5 % din "binele" facut tarii si ortodoxiei.Partid comunist roman?se pot gasi cateva sute de nostalgici sa voteze sunt convins.Consider ca extremismul de tip legionar sau comunist nu este o solutie,una este sa vrei si alta este sa ai capacitati reale de a face ceva bine pentru popor.
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
De ce vizitarea unui pustnic este o aberatie? | andreicozia | Calugarul | 52 | 24.10.2011 15:43:27 |
Inca o aberatie: hibrizi umano-bovini | BogdanF | Generalitati | 5 | 31.07.2010 13:28:14 |
O noua aberatie din Anglia | Pelerinul | Stiri, actualitati, anunturi | 7 | 14.04.2010 20:01:48 |
|