![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]()
mie mi se pare o prostie,adica desfranatii sunt pomeniti la liturghie?si astia cu card cip etc nu?se vede ca cei din cadrul manastirii au doar directia inainte precum caii.Asta e omul trebuie sa se adapteze societatii actuale pana la urma pasapoartele biometrice sau cardurile in general nu controleaza omul ci doar un nou concept asa cum aveau bunicii vostri buletine pe hartie si acum sunt modernizate pentru durabilitate si confort
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
[...] -Ei spun ca trebuie sa dai Cezarului ce-i al Cezarului, sa dam statului ce ne cere. - Problema e ca cipurile nu cer cele ale Cezarului, ci pe cele ale lui Dumnezeu. E un buletin cu cip, nu? Ce inseamna buletin cu cip? Identitatea ta, nu? A cui? A lui 666, nu? Atunci, ce-am facut eu? M-am lepadat de Hristos. http://apologeticum.wordpress.com/20...od-panortodox/ |
|
||||
|
||||
![]()
Eu am fost nevoita sa-mi schimb pasaportul in luna februarie si singura alternativa convenabila era pasaportul biometric. Sincer la inceput am fost reticenta si tematoare, ca auzisem atatea si citisem atatea despre asta ca aveam impresia ca o sa-l vad pe satana.
Acum am pasaport biometric si vad ca sunt ok, n-am patit nimic, nu mi-a furat nimeni identitatea si nici nu m-a manipuleaza nimeni...inca sunt acelasi om din mila lui Dumnezeu. Din acest motiv eu cred ca situatia inca nu e grava...iar pentru a intelege ce e cu nr. fiarei cititi Apocalipsa lui Yannaras. El explica fff interesant tot ce tine de Apocalipsa...iar eu acum tind sa cred ca realitatea e mult mai aproape de interpretarea lui decat de ce stiam din alte surse. Asa ca eu chiar sunt linistita si cu pasaport biometric...iar acest articol de la inceputul topicului mi se pare o minciuna si o aberatie crasa care nu poate fi lansata decat de niste habotnici cu grave probleme. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Deci concluzia este sa fii in permanenta lucrare cu tine si cu mintea ta si sigur Dumnezeu nu te va parasi....El stie cel mai bine ce vremuri vor veni. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Se insista pe ideea cu cipul incat lumea numai cu asta isi va bate capul lasand celelalte lucruri la o parte. Faptu ca ai pasaport cu cip nu inseamna absolut nimic, trairea cu Dumnezeu conteaza ori nu cred ca un pasaport sau un buletin sau mai stiu eu ce poate strica relatia cu Dumnezeu. Nu stiu de unde a aparut ideea asta ca semnul fiarei e un cip. Nu e nici pe departe asa, e vorba de un semn spiritual si nicidecum de un semn fizic. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca lumea considera ca pasaportul cu cip nu inseamna nimic, degeaba a primit toate informatiile. Nimic nou sub soare: 3.Și le-a grăit lor multe, în pilde, zicând: Iată a ieșit semănătorul să semene. 4.Și pe când semăna, unele semințe au căzut lângă drum și au venit păsările și le-au mâncat. 5.Altele au căzut pe loc pietros, unde n-aveau pământ mult și îndată au răsărit, că n-aveau pământ adânc; 6.Iar când s-a ivit soarele, s-au pălit de arșiță și, neavând rădăcină, s-au uscat. 7.Altele au căzut între spini, dar spinii au crescut și le-au înăbușit. (Matei 13) |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Eu spun doar atat fiti in relatie permanenta cu Dumnezeu, fiti intr-o continua lucrare cu voi insiva si lasati comentariile si lamentatiile despre drobul de sare...cautati esenta, nu ramaneti la suprafata lucrurilor...indiferent de vointa si dorinta voastra ce este scris se va intampla si nu asta este important...stim toti ca ceva se va intampla, ceva va fi dar nu asta este important oameni buni...ci cum te prinde pe tine momentul respectiv...ori daca tu ramai blocat pe ideea ca ceva va fi si nu ai grija de tine cum vei fi in acel moment, sincer nu te va ajuta prea mult.
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Monahii - au venituri, asigurari, acte? | sophia | Calugarul | 7 | 01.02.2013 23:02:50 |
O lume fara Dumnezeu si fara suflet | alicette | Intrebari utilizatori | 1 | 01.04.2011 23:38:40 |
romania,tara fara fara reactie | iulyaan | Generalitati | 78 | 24.01.2011 10:02:13 |
Mormint de la sfrsit de sec. XIX; cum il trec in mostenire ca nu am acte pe el. | BalaurulPBC | Generalitati | 3 | 30.07.2009 23:00:48 |
Anatemele ca acte ale iubirii | patinina34 | Despre Biserica Ortodoxa in general | 0 | 28.12.2008 00:40:09 |
|