![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Iar atitudinea ortodoxa intotdeauna a fost ingaduitoare dar nu cu pacatul si cu dracul. Voi sectarilor in schimb nu numai ca nu sunteti Biserica lui Hristos, ci legiune de secte, nu numai ca nu aveti sfinte biserici, sfintele taine, sfintii parinti, preotie din succesiune apostolica, Duhul Sfant, etc, dar acum mai sunteti si toleranti. Aceasta "toleranta" pe care insa o promovati este de fapt doar o prefacatorie care sa imite ingaduinta si iertarea crestina, insa aceasta asa-zisa toleranta in esenta ei este un pact cu diavolul si marturie a pactului cu diavolul pe care il aveti. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu de alta dar sunt putini forumisti care folosesc numele celui rau atat de des si cu atata placere... Last edited by penticostalulmantuibil; 04.07.2010 at 01:14:45. |
|
|||
|
|||
![]()
Nu nu sunt acela, si chiar daca as fi asta nu are nici o legatura cu pactul sectelor cu diavolul. Noi ortodocsii nu putem avea nimic in comun cu sectele, pentru ca noi suntem Sfanta Biserica a lui Hristos, pe cand legiunile de secte chiar daca nu isi dau seama sunt armata diavolului.
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu va mai erijati in purtatorul de cuvant al ortodocsilor. Vorbiti in numele dumneavoastra personal.
Adevaratii ortodocsi nu dracuie si nu sunt toata ziua-buna ziua cu diavolul pe buze. Ei vorbesc cu bucurie despre Mantuitorul lor, Iisus Hristos. |
|
|||
|
|||
![]()
Și l-a întrebat Iisus: „Care-ți este numele?“ Iar el a zis: „Legiune“. Că demoni mulți intraseră în el. (Luca 8, 30)
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu cred ca nu sunt doi ca fight si ca tu totusi esti ivo/ovi_faith si ca minti spunand ca nu esti. Doar ai injurat de atatea ori, mare lucru sa mai si minti...Si cica esti din Sfanta Biserica a lui Hristos...sa intri in pamant de rusine si nu alta...
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
http://www.youtube.com/watch?v=1-R5L...eature=related Last edited by kesarion_breb; 04.07.2010 at 20:50:13. Motiv: completare |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Noi avem nou martir | mihaiB | Stiri, actualitati, anunturi | 9 | 07.11.2012 19:51:45 |
BOR, rabinii si cooperarea pentru "binele comun" | Decebal | Biserica Ortodoxa Romana | 4 | 10.09.2012 21:07:28 |
Ce au miscarea legionara si musulmanismul in comun? | mihailt | Generalitati | 14 | 02.11.2010 21:35:34 |
Avem Patriarh | danyel | Stiri, actualitati, anunturi | 34 | 11.02.2009 22:03:42 |
|