![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
stii cum e la mare, multa goliciune, distractii si multe altele, multe pacate sunt acoperite de masca civilizatiei, la mare cati se mai gandesc la Dumnezeu? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Va temeti sa va vedeti propriile slabiciuni oglindite in cei din jur. Credinta nu se poate baza pe frica si fuga,ci pe infruntarea abisurilor care sunt in fiecare si controlarea lor.
|
|||
|
|||
![]()
multi mai merg la mare si pentru odihna....daca esti bun rezisti la ispite....a merge la mare nu e ispita, ce preotii cu copii mici nu merg pentru copii?...daca iti place marea.....mie unul, nu ma incumet sa mai merg undeva....sunt multe schimbari climatice....nu mai e sigur nimic, Cel de sus e suparat pe noi, sa incercam sa facem fapte bune, si totul va fi bine...Doamne ajuta!
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
E mai linistit si mai putine fite. Daca vrei Mamaia ... |
|
|||
|
|||
![]()
Eu cred ca ne putem dezbraca in fata cuiva si altii in fata noastra fara a avea intentii sexuale.Totusi nu suntem caini.
Imi pare rau dar nu am cuvinte cum sa explic cad penibil e acest subiect. |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cel mai josnic pacat si cea mai mare virtute | laurastifter | Morala Crestina | 35 | 22.03.2012 11:51:21 |
Incredrea prea mare in Dumnezeu-un pacat? | Bogdan N | Generalitati | 9 | 31.05.2011 09:43:17 |
Un mare pacat | Rodica50 | Generalitati | 2 | 22.11.2010 14:49:45 |
Pacat enorm de mare? | derbyc | Generalitati | 19 | 22.10.2010 20:55:12 |
cel mai mare pacat, sau cea mai mare minciuna | zuzu17 | Intamplari adevarate | 9 | 05.01.2010 12:44:56 |
|