Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Minuni ale Ortodoxiei > Intamplari adevarate
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 13.07.2010, 07:16:04
DanutzZze DanutzZze is offline
Junior Member

Data înregistrării: 03.07.2010
Implicit adevarat!

il iubesc prea mult si cand am facut ce am facut zici ca mi-a luat necuratul mintile.
iti multumesc foarte mult si sper sa revin cu vesti bune cat mai curand...
DOAMNE AJUTA!
Reply With Quote
Vechi 14.07.2010, 14:50:24
chefdejoaca chefdejoaca is offline
Junior Member

Data înregistrării: 19.10.2009
Implicit

eu_minune, tu cum citesti acatistul pt implinirea dorintelor?
citesti tot inclusiv condacul si icosul ?
dupa care te rogi si pt ce ai nevoie?
multumesc
Reply With Quote
Vechi 14.07.2010, 17:42:32
gpalama's Avatar
gpalama gpalama is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.02.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Hey,

Inveseleste-te, sunt altii care au stat 7 ani in facultate si inca merg inainte cu zambetul pe buze :). Eu cel putin am mai plusat suficienti ani din diverse motive, si amanari succesive ale licentei, plus iesire din licenta pt ca nu stiam nimic plus alte gogomanii si examene amanate :).

Viata nu sta in examenele astea. Si trebuie sa fii 'barbata' si sa infrunti viata. E doar un examen, pentru Dumnezeu. Ce vei face daca vei avea copii si se vor imbolnavi - vei face atac de cord?

Du-te si te plimba si iesi prin Mall sa schimbi gandurile pt ca daca stai in casa stai in stres si iti faci numai rau,
Reply With Quote
Vechi 22.07.2010, 19:15:29
ionutt ionutt is offline
Member

Data înregistrării: 22.07.2010
Implicit

citesc de doua luni acatistul Sfantului Nectarie iar in urma cu cateva saptamani am avut nevoie de o interventie chirurgicala la dinti. Am citit seara acatistul sfantului si i-am cerut sa fie cu mine in sala de operatie; cand am intrat pe usa cabinetului pe o masuta alaturata era icoana Sfantului! Minune...nu alta. MULTUMESC SFANTULUI NECTARIE PENTRU TOATE!
Reply With Quote
Vechi 22.07.2010, 20:21:24
ai2 ai2 is offline
Banned

Data înregistrării: 24.10.2008
Locație: Micul Paris medieval
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ionutt Vezi mesajul
citesc de doua luni acatistul Sfantului Nectarie iar in urma cu cateva saptamani am avut nevoie de o interventie chirurgicala la dinti. Am citit seara acatistul sfantului si i-am cerut sa fie cu mine in sala de operatie; cand am intrat pe usa cabinetului pe o masuta alaturata era icoana Sfantului! Minune...nu alta. MULTUMESC SFANTULUI NECTARIE PENTRU TOATE!
La cati credinciosi exista pe lumea asta, unii dintre ei citesc acatise inainte sa mearga la dentist unde se mai intalnesc si icoane. Tinand cont de popularitatea Sf. Nectarie, probabilitatea sa fie acelasi sfant e destul de mare, nu crezi? Asadar, unde-i minunea? Si daca era alt sfant, inteleg ca nu te-ar fi impresionat suficient?
Reply With Quote
Vechi 22.07.2010, 22:42:52
Anytza
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de ai2 Vezi mesajul
...
ce te deranjeaza pe tine sa vezi ca se mai intampla si minuni....
Reply With Quote
Vechi 22.07.2010, 23:03:00
Mtcrysty17's Avatar
Mtcrysty17 Mtcrysty17 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.04.2010
Locație: gorj
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru Mtcrysty17
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Anytza Vezi mesajul
ce te deranjeaza pe tine sa vezi ca se mai intampla si minuni....
Nu poate pana nu baga cateva intrigi si pana nu incearca sa mai slabeasca din credinta forumistilor...

Bucura-te Sfinte Ierarhe Nectarie, mare facatorule de minuni!!!

Doamne Iisuse Hristoase, fiul lui Dumnezeu, mantuieste-ma pe mine pacatosul!
Reply With Quote
Vechi 23.07.2010, 09:11:06
Dumitru73's Avatar
Dumitru73 Dumitru73 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.02.2010
Locație: București
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mtcrysty17 Vezi mesajul
Nu poate pana nu baga cateva intrigi si pana nu incearca sa mai slabeasca din credinta forumistilor...
Daca ati crede cu adevarat, nu ar trebui sa scadeti in credinta din cauza unor asemenea "intrigi".
Reply With Quote
Vechi 23.07.2010, 11:55:01
Mtcrysty17's Avatar
Mtcrysty17 Mtcrysty17 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.04.2010
Locație: gorj
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru Mtcrysty17
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Dumitru73 Vezi mesajul
Daca ati crede cu adevarat, nu ar trebui sa scadeti in credinta din cauza unor asemenea "intrigi".
va rog sa recititi postul. am spus ca incearca sa o slabeasca, nu ca si reuseste.

Bucura-te Sfinte Ierarhe Nectarie, mare facatorule de minuni!!!

Doamne Iisuse Hristoase, fiul lui Dumnezeu, mantuieste-ma pe mine pacatosul!
Reply With Quote
Vechi 23.07.2010, 20:51:44
gabriela8 gabriela8 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 31.10.2009
Locație: Romania
Send a message via Skype™ to gabriela8
Implicit

Citat:
În prealabil postat de DanutzZze Vezi mesajul
Asa cum v-am mai scris, eu trec printr-o perioada foarte urata din punct de vedere sentimental. Cand am scris prima postare nici macar nu mai vorbeam cu baiatul pe care-l iubesc. Acum am inceput sa vorbim, m-a cautat desi nu ne-am impacat. Consider ca asta e inceputul unei minuni facute de Dumnezeu,Sfanta Fecioara, Iisus Hristos, Sfantul Nectarie si toti sfintii carora m-am rugat eu.
Consider ca numai prin rugaciune Dumnezeu ne ajuta. RUGATI-VA SI O SA FITI AUZITI!!

P.S. o sa mai revin cu o postare atunci cand OCROTITORII MEI vor considera ca merit cu adevarat sa ma ajute si am sa va povestesc.
DOAMNE DUMNEZEU MEU, AJUTA-MA PE MINE PACATOASA!!!

Intr-o situatie asemanatoare am fost si inca sunt si eu... Am fost la Aiud de fapt in apropierea Aiudului la Manastirea Ponor care are hramul Sfantul Nectarie! Am ramas foarte surprinsa de hramul manastirii. De Sfantul Nectarie auzisem dar nu ii citeam acatistul desi viata lui am citit-o cu foarte mult timp in urma si pot sa spun ca m-a impresionat pana la lacrimi... Cu timpul am uitat ce citisem despre el si nu i-am cerut ajutorul. Cum spuneam, mergand la acea manastire pentru a-mi spune durerea am primit in dar icoana Sfantului Nectarie si o carticica mica care cuprinde invataturi ale Sfantului Nectarie. Am plans cand am primit aceste daruri si i-am cerut din adancul sufletului sa ma ajute! De atunci am inceput sa citesc Acatistul Sfantului si in a treia zi de cand am inceput sa citesc am primit un telefon care mi-a readus speranta! Sigur ca mai e mult, poate foarte mult de facut dar cred ca Dumnezeu asculta rugaciunile "casnicilor" Lui si ne miluieste si pe noi pacatosii!
De fiecare data cand citesc o minune savarsita prin mijlocirea Sfantului Nectarie imi dau lacrimile si ma gandesc ca intr-o zi voi spune si eu cu inima impacata: " si pe mine m-a ajutat Sfantul Nectarie!"

Doamne ajuta!
Reply With Quote
Răspunde

Tags
ana

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
minunile de azi florintoro Intamplari adevarate 6 15.08.2021 00:03:20
minunile sf. nectarie cosmin_82 Intamplari adevarate 140 17.04.2020 05:26:54
Minunile lui Iisus Florin Liviu Generalitati 24 21.01.2011 21:47:33