![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
il iubesc prea mult si cand am facut ce am facut zici ca mi-a luat necuratul mintile.
iti multumesc foarte mult si sper sa revin cu vesti bune cat mai curand... DOAMNE AJUTA! |
|
|||
|
|||
![]()
eu_minune, tu cum citesti acatistul pt implinirea dorintelor?
citesti tot inclusiv condacul si icosul ? dupa care te rogi si pt ce ai nevoie? multumesc |
|
||||
|
||||
![]()
Hey,
Inveseleste-te, sunt altii care au stat 7 ani in facultate si inca merg inainte cu zambetul pe buze :). Eu cel putin am mai plusat suficienti ani din diverse motive, si amanari succesive ale licentei, plus iesire din licenta pt ca nu stiam nimic plus alte gogomanii si examene amanate :). Viata nu sta in examenele astea. Si trebuie sa fii 'barbata' si sa infrunti viata. E doar un examen, pentru Dumnezeu. Ce vei face daca vei avea copii si se vor imbolnavi - vei face atac de cord? Du-te si te plimba si iesi prin Mall sa schimbi gandurile pt ca daca stai in casa stai in stres si iti faci numai rau, |
|
|||
|
|||
![]()
citesc de doua luni acatistul Sfantului Nectarie iar in urma cu cateva saptamani am avut nevoie de o interventie chirurgicala la dinti. Am citit seara acatistul sfantului si i-am cerut sa fie cu mine in sala de operatie; cand am intrat pe usa cabinetului pe o masuta alaturata era icoana Sfantului! Minune...nu alta. MULTUMESC SFANTULUI NECTARIE PENTRU TOATE!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
ce te deranjeaza pe tine sa vezi ca se mai intampla si minuni....
|
|
||||
|
||||
![]()
Nu poate pana nu baga cateva intrigi si pana nu incearca sa mai slabeasca din credinta forumistilor...
|
||||
|
||||
![]()
Daca ati crede cu adevarat, nu ar trebui sa scadeti in credinta din cauza unor asemenea "intrigi".
|
|
||||
|
||||
![]()
va rog sa recititi postul. am spus ca incearca sa o slabeasca, nu ca si reuseste.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Intr-o situatie asemanatoare am fost si inca sunt si eu... ![]() De fiecare data cand citesc o minune savarsita prin mijlocirea Sfantului Nectarie imi dau lacrimile si ma gandesc ca intr-o zi voi spune si eu cu inima impacata: " si pe mine m-a ajutat Sfantul Nectarie!" Doamne ajuta! |
![]() |
Tags |
ana |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
minunile de azi | florintoro | Intamplari adevarate | 6 | 15.08.2021 00:03:20 |
minunile sf. nectarie | cosmin_82 | Intamplari adevarate | 140 | 17.04.2020 05:26:54 |
Minunile lui Iisus | Florin Liviu | Generalitati | 24 | 21.01.2011 21:47:33 |
|