![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Pai BOR a luat pozitie prin credinciosi. BOR nu este numai sinodul sau ierarhii, ci toti credinciosii. BOR nu este PD sau PNL... Mai interesant este ca Romania tinde sa accepte aberatiile cu cipul, in timp ce tari ca Germania au refuzat (momentan, nu stiu ce va fi in viitor) asta nu din motive religioase ci din motive de intimitate si libertate. (asta dupa ce grupul de hackeri Chaos Computer Club din Berlin au public date personale ale mai multor oameni inportanti, dovedind ca biometria nu ofera securitate). Romania este in datorii pana la gat dar avem bani de schimbat pasapoarte si de cumparat cipuri. Doar nu credeti ca asta va fi donatie din partea FMI sau alte institutii financiare mondiale. |
|
||||
|
||||
![]()
Noi nu putem "incetini" venirea Apocalipsei spre noi, dupa cum nici nu ii vom sti momentul (moment cunsocut de Dumnezeu). daca asta trebuie sa se intample...se va intampla; daca ne opunem unor lucruri ce ni se par necurate- asta nu inseamana decat ca ne facm datoria de crestini, atata tot.
|
|
|||
|
|||
![]()
Dume dume ,si iar vorbe fara sens ... Eu as vrea savad Primelecarti scrise de acei oameni care zic ca au avut contact direct cu DUMNEZEU ... Unde este cartea lui Enoch ???
... Preotii astia ne manipuleaza , scuze , va maniuleaza ,cum vor ei ... pentru ca asta le e menirea .. Devide et impera ... http://www.youtube.com/watch?v=qfRLIbkxThM&NR=1 Cam asa ma consider si eu ... |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Sunt împotriva: avortului, homosexualității, sectelor, ateismului, masoneriei, păgânătății, ereziilor, ecumenismului, băncilor, cipurilor și actelor cu cip, politicianismului și a părăsirii patriei. Să ascultăm de poruncile lui Dumnezeu și atât! Viitoarele legi și acțiuni statale nu vor duce decât la compromiterea noastră ca ființe dumnezeiești și la pierderea libertății. Noi nu suntem legați de aceste rânduieli lumești deșarte și satanice, ci doar de voia Domnului! |
|
|||
|
|||
![]()
Eu nuu sunt de nici o religie ... am curajulsa-mi spun Liber cugetator ... dar tu ???
|
|
||||
|
||||
![]()
Atunci de ce ai pus Ortodox la religia ta ?
Sunt împotriva: avortului, homosexualității, sectelor, ateismului, masoneriei, păgânătății, ereziilor, ecumenismului, băncilor, cipurilor și actelor cu cip, politicianismului și a părăsirii patriei. Să ascultăm de poruncile lui Dumnezeu și atât! Viitoarele legi și acțiuni statale nu vor duce decât la compromiterea noastră ca ființe dumnezeiești și la pierderea libertății. Noi nu suntem legați de aceste rânduieli lumești deșarte și satanice, ci doar de voia Domnului! |
|
||||
|
||||
![]()
O fi sub acoperire, ca si multi altii de pe aici
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Eu nu cred in prewoti si in cuvintele lor FARA CONTINUT ... Dar voi ??
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Si una este sa vorbesti de ingradirea libertatii si alta e sa transformi asta in pacat. |
|
|||
|
|||
![]()
Toate sunt interconectate .. pacat ca vezi doar o bucata din puzzle si nu intreagul ansAMBLU ...
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Parintele Justin Parvu ne indeamna sa nu iesim in strada !!! | tot-Laurentiu | Stiri, actualitati, anunturi | 3 | 01.02.2012 21:33:30 |
Despre Parintele Iustin Parvu !!! | bodo1222 | Generalitati | 6 | 29.11.2010 20:06:17 |
Părintele Justin Pârvu se adresează senatorilor! | tot-Laurentiu | Stiri, actualitati, anunturi | 10 | 04.04.2009 12:29:19 |
DESPRE POFTA CE SE NASTE DIN PRIVIRE | Iustin44 | Generalitati | 41 | 17.11.2008 11:47:41 |
Porunca testamentara a parintelui Justin Parvu | razvan_m | Biserica Ortodoxa Romana | 1 | 16.11.2008 21:30:35 |
|