![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Sunt împotriva: avortului, homosexualității, sectelor, ateismului, masoneriei, păgânătății, ereziilor, ecumenismului, băncilor, cipurilor și actelor cu cip, politicianismului și a părăsirii patriei. Să ascultăm de poruncile lui Dumnezeu și atât! Viitoarele legi și acțiuni statale nu vor duce decât la compromiterea noastră ca ființe dumnezeiești și la pierderea libertății. Noi nu suntem legați de aceste rânduieli lumești deșarte și satanice, ci doar de voia Domnului! |
|
||||
|
||||
![]()
Stiam ca a zis-o si Paisie Aghioritul. Care pustnic, Parintele Proclu?
|
||||
|
||||
![]() Citat:
http://saccsiv.wordpress.com/2010/06...sare-de-sange/ http://apologeticum.wordpress.com/20...11-in-romania/ http://blog.pustniculdigital.info/articole/228/
Sunt împotriva: avortului, homosexualității, sectelor, ateismului, masoneriei, păgânătății, ereziilor, ecumenismului, băncilor, cipurilor și actelor cu cip, politicianismului și a părăsirii patriei. Să ascultăm de poruncile lui Dumnezeu și atât! Viitoarele legi și acțiuni statale nu vor duce decât la compromiterea noastră ca ființe dumnezeiești și la pierderea libertății. Noi nu suntem legați de aceste rânduieli lumești deșarte și satanice, ci doar de voia Domnului! |
|
|||
|
|||
![]()
Dar tu Ionut, ce promisiune faci daca profetia de anul viitor nu se va materializa? Vei mai crede in ele?
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dar tu, Andrei, ce parere ai, incotro se indrepta lumea in care traim? Uita-te la tv, in presa, documenteaza-te, citeste, intereseaza-te. Nu vezi ca anii grei nu numai ca se prevestesc, dar in unele locuri au si inceput deja! Si cand asta o sa fie globalmente, atunci n-o sa mai poti spune ca au mai fost pe alocuri timpuri de foamete, de greutati si de prigoana. Atunci, cand se va depasi o anumita limita, va fi nevoie de interventia divina ca sa-i puna deoparte pe cei care nu subscriu binelui. Eu sunt inca papa-lapte in ce priveste credinta, asa ca nu stiu cat o sa rezist in caz de teste majore. De asta inca mai sper ca n-o sa fim noi "generatia de sacrificiu", cum se zice. Adica sper sa se insele Sfintii - ceea ce e putin probabil. Intre timp, hraniti-va cu ADNul Lui Hristos in fiecare Duminica daca se poate, ca sa nu fiti luati prin surprindere de ceea ce se numeste eternitate.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu acum ma concentrez sa economisesc pentru vacante fac cit mai mult rock climbing, calarie prin munti in Cuba si pe la pesteri, acum am invatat de la niste prieteni cubanezi intr-un sat linga mare cum sa scot caracatite de sub corali in mare cum le smulgi sacul cu cerneala rapid inainte sa se lipeasca de mina, si mai ales sa citesc pe nisip sub apa unde se ascund, sa pescuiesc pesti Tilapia si Snaper cu un harpon pe sub apa, este fascinant, ..cam asta este bucket-list-ul meu Al tau in afara de mintuirea, plingerea pacatelor si mersul saptaminal la biserica care este?..altceva interesant si palpitant mai faci si tu cu copiii, familia?..mai iesiti si voi la iarba verde, la mare , la munte? Last edited by andreicozia; 14.07.2010 at 02:06:03. |
|
|||
|
|||
![]()
Andrei, nimic nu poate fi mai interesant si mai palpitant decat mantuirea si plangerea si indepartarea de pacate. Incearca, si vei vedea, ca prin comparatie, tot ce ai enumerat tu, ca fiind palpitant, de fapt nu sunt decat lucruri destul de periculoase si atat. De pe munte tot trebuie sa te dai jos, din apa tot trebuie sa iesi; dar harurile pe care le obtii de la Hristos, nu ti se mai iau inapoi.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Iesirile in natura sunt si bucuria mea si cred ca a orisicui. Insa daca merg in fiecare weekend la munte sau in alta parte, asta inseamna bani cheltuiti - si nu sunt deloc instarit. Deci pana una-alta prefer sa-mi ajut familia lovita de soarta si, cand o sa fie situatia mai normala, m-oi duce si eu sa ma agat de munte si sa inot in mare cat de des oi putea. Pana atunci, prioritatile sunt altele.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Si eu pot sa spun ca o sa fie un mare cutremur in Romania. Azi, maine, poimaine, sau peste 10 ani ... "coming soon" ... |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
E vorba oricum de evenimente care vor incepe in anii imediat urmatori, nu peste 10 ani. "Cand va fi vremea spanacului", adica intr-o primavara.
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Parintele Justin Parvu ne indeamna sa nu iesim in strada !!! | tot-Laurentiu | Stiri, actualitati, anunturi | 3 | 01.02.2012 21:33:30 |
Despre Parintele Iustin Parvu !!! | bodo1222 | Generalitati | 6 | 29.11.2010 20:06:17 |
Părintele Justin Pârvu se adresează senatorilor! | tot-Laurentiu | Stiri, actualitati, anunturi | 10 | 04.04.2009 12:29:19 |
DESPRE POFTA CE SE NASTE DIN PRIVIRE | Iustin44 | Generalitati | 41 | 17.11.2008 11:47:41 |
Porunca testamentara a parintelui Justin Parvu | razvan_m | Biserica Ortodoxa Romana | 1 | 16.11.2008 21:30:35 |
|