![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
||||
|
||||
( ( (Nu pot sa cred, cand ma gandesc cati oameni isi doresc sa traiasca si alti isi iau viata. Pacat, mare pacat. Oricum nu o judec, numai ea si Dumnezeu stiu ce a fost in sufletul ei. Dumnezeu sa o ierte. |
|
|
|||
|
|||
|
"Medicii de la salvare au sosit in jurul orei 6 si au gasit-o pe artista cazuta pe jos, fara leziuni pe corp. Initial s-a spus ca sotul ar fi gasit-o intr-o balta de sange, dar informatia a fost dezmintita ulterior." http://www.ziare.com/stiri/morti/mad...cidere-1029039
adica s-au gandit mai bine si au sters probele... hehehe |
|
|
|||
|
|||
|
Dumnezeu sa o ierte.... si pe noi sa ne fereasca de momente de acestea de ratacire..... ca la ea a fost doar un moment de ratacire.... unul foarte negru.... iart-o Doamne, si iarta-i primeste-i la Tine pe toti care recurg, intr-o clipa de nebunie, la un astfel de gest. mintea omului e fragila, sunt oameni fragili, care pe deasurpa par foarte puternici, dar in interior, sufletul lor se poate zdruncina foarte usor. iarta-ne Doamne ca suntem asa slabi.
Dumnezeu sa te odihneasca in pace !!! |
|
|
|||
|
|||
|
Dumnezeu sa o ierte! Ce depresie o fi avut...
|
|
|
|||
|
|||
|
Am citit pe net variante. Presa din Romania infloreste de dragul senzatiei, nu pentu adevar. Asadar, eu nu cred DELOC ca s-a sinucis, ci ca a fost mai degraba un atac de cord (avea probleme cardiace).
Iata un fragment dintr-un interviu de acum cateva luni de unde reiese ca era credincioasa. NU CRED ca a ea ales plecarea. "Petru a venit putin mai incolo. Intai de toate, ca doi oameni gospodari si buni crestini, eu si Puiu ne-am preocupat de crearea unui camin, adica ne-am dorit sa avem o casa a noastra, in care sa ne simtim liberi si ocrotiti. Ne-am suflecat manecile si-am luat-o la drum. A fost o nebunie: am alergat dupa credite la banci, apoi, un an si jumatate, am tinut-o tot intr-un santier - am supravegheat muncitorii, am cumparat la nesfarsit materiale de constructie, am facut schite si planuri pentru aranjamentul interior, am achizitionat mobila... Of! Bine c-am izbutit s-o scoatem la bun sfarsit. Dupa ce ne-am linistit, Dumnezeu ni l-a trimis si pe Petru cel mic." |
|
|
|||
|
|||
|
exact! basca!
o mama cu copil de un an nu se sinucide. dar e mai usor pentru a acoperi crima sa zici ca s-a sinucis. toate mortile incomode in romania sunt sinucireri. |
|
|
|||
|
|||
|
"Managerul Serviciului de Ambulanță, dr. Alice Grasu, a declarat pentru Agerpres că Ambulanța a ajuns acasă la [COLOR=#0066cc]Mădălina Manole[/COLOR] în jurul orei 5,43 - 5,45, având în echipaj o asistentă medicală, care a constatat că artista se află în stop cardiorespirator și a solicitat medic. Doctorul a ajuns în orei 6 și un minut, dar din păcate nu s-a mai putut face nimic, a mai spus dr. Grasu.
Totodată, [COLOR=#0066cc]Monica Anghel[/COLOR] spunea că nu era foarte bună prietenă cu Mădălina Manole, însă o cunoștea, iar la un concert, cineva a sunat-o pentru a o înlocui pe artista, deoarece avea probleme cu inima: "Cu ceva timp în urmă m-a sunat un prieten comun care mi-a spus că Mădălina este în spital și m-a rugat să o înlocuiesc la un concert, pentru că avea probleme cu inima". |
|
|
||||
|
||||
|
hai sa nu facem speculatii pana cand nu se termina ancheta
|
|
|
|||
|
|||
|
nu prea cred ca la Domnul a plecat asta e problema, insa nu aveti dreptul s-o judecati cei care nu ati avut depresie, gura mica.
|
|
|
|||
|
|||
|
Nu cred ca e corect titlul "A plecat la Domnul" avand in vedere ca s-a sinucis, si stim din canoanele Sfintilor Parinti ca sinucisii ajung in iad si nu pot fi pomeniti la slujbele Bisericii!
Eu am scris un articol pe blogul meu despre una din cauzele duhovnicesti ale sinuciderii ei: http://florina.megablog.ro/2010/07/1...area-in-vitro/ |
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Madalina Manole | Carmen FUNIERU | Slujba inmormantarii | 63 | 01.07.2025 17:33:07 |
| Bunica mea a plecat la Domnul... | glykys | Generalitati | 75 | 12.06.2014 11:24:15 |
| Parintele Arsenie Papacioc a plecat la Domnul | Adriana Cluj | Stiri, actualitati, anunturi | 77 | 18.11.2012 13:58:30 |
| Cornel Fugaru a plecat la Domnul + | cristiboss56 | Generalitati | 8 | 15.07.2011 13:10:54 |
| IPS Bartolomeu, a plecat la Domnul!+ | cristiboss56 | Stiri, actualitati, anunturi | 77 | 18.03.2011 13:13:17 |
|
|