Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Slujbele Bisericii Ortodoxe > Despre Vecernie

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 15.07.2010, 13:36:41
IonelS IonelS is offline
Senior Member

Data înregistrării: 12.07.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Cred ca indiferent de argumentul adus domnisoara tot o s-o apuce pe calea dorita..
Am o verisoara care a facut aceasta greseala si atat timp cat a fost casatorita (civil) cu musulmanul, nu s-a putut impartasi...Inceputul a fost "standard": promisiuni ca fiecare o sa-si tina religia, obiceiurile, etc. Asta pana a aparut copilul...Dupa aceasta au inceput presiunile de convertire, interdictii pentru obiceiuri crestine si nu numai.

Ceea ce nu inteleg aceste fete este ca in lumea musulmana exista doua standarde de morala: unul pentru cei de aceeasi confesiune cu ei si unul pentru ceilati. Aceasta dambla a devenit chiar institutie in timpurile de glorie ale imperiilor musulmane. Era discriminare legalizata. Aceasta a devenit traditie si a intrat in memoria colectiva a tuturor musulmanilor. La ora aceasta deja dupa 20 de ani de flux migrator musulman se poate vorbi de o statistica tragica a acestui tip de casatorie mixta - majoritatea divortati, copii abandonati, labili psihologic,...Nepotul meu a fost disputat de ambele culturi si a ajuns la "flexibilitatea" de a da satisfactie ambelor parti..A devenit un mincinos patologic..

"IA-TI ASCHIE DIN GUNOIUL TAU"!

Last edited by IonelS; 15.07.2010 at 15:18:46.

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Casatoria intre o musulmanca si un crestin ortodox Shalom Nunta 37 06.12.2012 13:34:40
casatoria ortodoxa- musulman simona_fidela Nunta 4 15.05.2012 20:01:17
Musulman casatorit religios la Catedrala Dia20_diana Religia Islamica 4 14.11.2010 01:22:44
eu crestina el musulman Carine Generalitati 60 03.08.2010 22:06:28
HELP , VA ROG !!! Casatoria dintre o musulmanca si un crestin , TOTAL INTERZISA ??? dreamhappy Religia Islamica 40 11.01.2010 11:00:14